Φαβορί και γκολ μας στέλνουν ταμείο

Ημέρα δίχως Μουντιάλ η σημερινή, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει υψηλό. Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει το Ελσίνκι, ενώ γκολ περιμένουμε το βράδυ στο MLS.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Ελσίνκι – Κέμι

Στις 18:30 η πρωτοπόρος Ελσίνκι υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας Κέμι. Από ήττα έρχεται η Ελσνίκι, η οποία δεν τα κατάφερε για δεύτερη φορά φέτος κόντρα στη Λάχτι, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Έτσι, χάλασε ένα αήττητο σερί 11 αγώνων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όμως εξακολουθεί να έχει απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Ροβανιέμι. Η ουραγός Κέμι από την άλλη, έχασε για τρίτο σερί παιχνίδι, ήττα που έφερε και την αντικατάσταση του προπονητή Άχμαν, έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της. Νέος κόουτς ο Σκωτσέζος Ντέιβιντ Χάνα, ο οποίος τόνισε πως θέλει η Κέμι να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Τι κρατάμε; Η Ελσίνκι αναμένεται να ψάξει μία ευρεία νίκη και όπως φαίνεται από τις αποδόσεις στο 1 &over 2.5, είναι πιθανό να το κάνει. Για καλύτερες τιμές και καθώς θα παρακολουθούμε στο opaplivescore, μπορούμε να περιμένουμε στο live.

ΣολτΛέικ – Κάνσας Σίτι

Η δεύτερη επιλογή της ημέρας, έρχεται από το πρωτάθλημα της Αμερικής. Το ΣολτΛέικ αγνοεί τη νίκη για τέσσερα σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο, έχασε με 0-2 στην έδρα του Κολόμπους πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Το Κάνσας ηττήθηκε στην έδρα του Μόντρεαλ, αποτέλεσμα που χάλασε την πολύ καλή φόρμα της ομάδας. Ωστόσο παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σήμερα, στόχος του είναι να επιστρέψει στα τρίποντα, με την απόδοση στο διπλό να αξίζει το ρίσκο. Πιο «safe» επιλογή το over 2.5 στο 1.80, αφού και το ΣολτΛέικ είναι αναγκασμένο να ψάξει αποτέλεσμα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top