Χατζόγλου: “Πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη ότι είναι μεγάλος ο Ηρακλής!”

“Δεν γίνεται να προχωρήσουμε, έχοντας πουλήσει μόνο 50 διαρκείας”, τόνισε ο διοικητικός σύμβουλος του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τις δυσκολίες του εγχειρήματος στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, περιέγραψε στον “Fair Play 96,1” ο Σάκης Χατζόγλου:

Για τα προβλήματα της ομάδας: «Είναι σίγουρα πρόβλημα το οικονομικό κι όπου έχουμε απευθυνθεί έχουμε βρει… τοίχο. Ακόμα και μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή. Άλλοι έχουν υποσχεθεί και ακόμα δεν έχουμε υλοποιήσει κι άλλοι είπαν ότι δε θέλουν να ασχοληθούν. Το παρελθόν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας. Πολλοί έχουν «κρυώσει» από το παρελθόν. Βέβαια, ο Ηρακλής έχει παρόν κι έχει και μέλλον. Πολλές φορές έχουμε τη συνήθεια να «πουλάμε θεωρία» στους αντιπάλους μας, αλλά στην πράξη αυτοί αποδεικνύονται πιο μάγκες από εμάς».

Για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο: «Δε γίνεται ο συμπολίτης να έχει στην προπόνηση 15.000 κόσμο κι εμείς να έχουμε πουλήσει 50 διαρκείας. Πρέπει να δείξουμε στην πράξη ότι είναι μεγάλος ο Ηρακλής. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει. Πρόκειται για θέμα επιβίωσης. Αν το κάνουμε στην αρχή, μετά θα γίνει συνήθεια και στη συνέχεια θα έρθει και ο επενδυτής. Ένας άνθρωπος είναι το… όραμά μου, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος. Με αυτόν στο «τιμόνι», η ομάδα θα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα, τόσο επιχειρηματίες όσο και καλλιτέχνες, είναι Ηρακλειδείς. Θα έπρεπε να τους φέρουμε κοντά μας».

Για τη θεματολογία του χθεσινού Δ.Σ.: «Η συζήτηση είχε να κάνει μόνο με τα οικονομικά και το πώς θα βρεθούν τα χρήματα μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη. Θα χρειαστούμε γύρω στις 50.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει η προετοιμασία και όλα τα υπόλοιπα θέματα. Έχουν δοθεί οι προκαταβολές για τα πάντα, είναι οργανωμένο το σωματείο. Αυτό που μετράει είναι το μέλλον, να στηρίξει ο κόσμος».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Έπεσε και στο τραπέζι το όνομα του Παύλου Μυροφορίδη. Έχω πει ότι πρέπει να μπαίνουν κομματάκια στο παζλ και ο καθένας να μπορεί να βοηθήσει. Αλλά πώς θα λειτουργήσει ο… εκάστοτε Μυροφορίδης χωρίς να υπάρχει μπάτζετ; Δεν είμαστε πλέον στη Γ’ Εθνική, είμαστε στη Β’ Εθνική».

Για πιθανές μεταγραφές από την ομάδα: «Οι μεταγραφές πρέπει να προχωρήσουνε, όμως χρειάζονται χρήματα. Υπάρχουν παίκτες που είναι stand-by. Είμαι σίγουρος ότι τα διαρκείας θα φτάσουν τα 1.000. Όμως, το ζήτημα είναι ότι τα χρήματα τα χρειαζόμαστε τώρα. Αν η μεγάλη προσέλευση γίνει τον Αύγουστο, θα έχουμε βγει εκτός του προγραμματισμού μας».

Ο κ. Χατζόγλου κατέληξε ως εξής: «Ο Λάκης Παπαϊωάννου έχει κάποια άτομα με τα οποία συζητάει, αλλά ακόμα δεν έχει βγει αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο, αλλά και σε εμάς τους ίδιους, είναι ότι ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα. Σήμερα θα συναντηθώ με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπορέσουν να συνεισφέρουν με κάποιο ποσό. Εγώ θέλω τον Ηρακλή μεγαλύτερο από τους συμπολίτες μας, πρώτο στην Ελλάδα. Για αυτό θα προσπαθήσω. Θέλουμε το μοντέλο της Ισπανίας, της πολυμετοχικότητας. Ο κόσμος να έρχεται να ψηφίζει και να είναι ο ρυθμιστής».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top