Ρεβυθόπουλος: “Εννοείται ότι θέλω να μείνω!”

Ο νεαρός δεξιός μπακ μίλησε για το θέμα της παραμονής του στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος στο “Metropolis 95,5”:

Για τη διαφαινόμενη παραμονή του στον Ηρακλή: «Σήμερα το διάβασα κι εγώ. Μίλησα με την πλευρά της Δόξας, και με τον τεχνικό διευθυντή, όμως, ούτε κι αυτός ήξερε κάτι. Μου είπε να επικοινωνήσω με τον Μπύρο, δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη. Νομίζω ότι ο Ηρακλής θα κάνει τα διαδικαστικά σε αυτό το κομμάτι. Εννοείται πως θέλω να συνεχίσω στον Ηρακλή».

 

Για τη δέσμευση που έχει με τη Δόξα Δράμας: «Εμείς υπογράψαμε κάποιες συναλλαγματικές και έπρεπε με το τέλος της χρονιάς να γυρίσουμε στην Δόξα Δράμας. Θεωρητικά έπρεπε να περιμένουμε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός στη Δόξα, να δούμε αν μας υπολογίζει ο προπονητής. Όμως από τη στιγμή που ο Μπύρος έκανε αυτήν τη δήλωση, όλα ξεκαθάρισαν».

 

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Πρώτα ο Θεός θα γίνει ένα ραντεβού με τον Ηρακλή και εφόσον όλα πάνε καλά θα είμαι και επίσημα στον Ηρακλή».

 

Για τα συναισθήματά του που παραμένει στον Ηρακλή: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος ο Ηρακλής. Ζήσαμε πέρσι μια απίστευτη χρονιά, είμαστε καλά στα αποδυτήρια, έμειναν πολλά παιδιά από πέρσι και είναι μια καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε και φέτος».

 

Για το πότε θα γίνει το ραντεβού με τον Ηρακλή: «Σήμερα μίλησα με τον Τάσο Κατσαμπή, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει. Θα μιλήσουν αυτοί με τη Δόξα για να τελειώσει το θέμα και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει».

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top