Ο Ηρακλής στην κορυφή του Ολύμπου! (pics)

Ο πιλότος πυροσβεστικού αεροσκάφους “καναντέρ”, Γιώργος Τζέμος, με τη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην κορυφή της Ελλάδας, με την παρότρυνση δύο Ηρακλειδέων συναδέλφων του, που δεν είναι άλλοι από τον Δημήτρη Λειβιδόπουλο και Κωνσταντίνο Μακέδο!

Διάφορα, Ηρακλής

Ένας εκπληκτικών επιδόσεων ορειβάτης είναι ο Γιώργος Τζέμος, πιλότος πυροσβεστικού αεροσκάφους “καναντέρ”. Δύο φανατικοί Ηρακλειδείς συνάδελφοί του, ο Δημήτρης Λειβιδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μακέδος του χάρισαν μια φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας και, φορώντας την,κατέκτησε τον Όλυμπο!

Το ρεπορτάζ και το φωτορεπορτάζ από την ιστοσελίδα “asopichos.gr”:

Επαναλαμβανόμενη επιτυχία, δεν μπορεί να είναι τυχαία, είναι άθλος! Αυτό έκανε για δεύτερη φορά, σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες όπου δοκιμάζεται η δύναμη, η θέληση, η ψυχική και πνευματική αντοχή ο Ορχομένιος Γιώργος Τζέμος ο οποίος κατάφερε να ανταπεξέλθει και να κατακτήσει το βουνό των Θεών!

http://asopichos.gr/wp-content/uploads/2018/06/IMG_30062018_094531.jpg

Αντίξοες συνθήκες που απαιτούν ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και ικανότητες ο Γιώργος Τζέμος κατάφερε να αντέξει και να φτάσει στον τερματισμο γιατί εδώ πραγματικά το μόνο που έχει σημασία είναι να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να φτάσεις στο στόχο σου.
Ο μεγαλόψυχος Ορχομένιος αφιέρωσε τον αγώνα του στους συναδέλφους του, φίλους του «Ηρακλή Θεσσαλονίκης» Δημήτρη Λειβιδόπουλο και Κωνσταντίνο Μακέδο οι οποίοι τον παρότρυναν να αγωνιστεί με τη φανέλα του ιστορικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης αλλά να αναφέρει και την γενέτειρά του τον Ορχομενό.
Για την ιστορία να αναφέρουμε την επίδοση του Γιώργου που ήταν 10 ώρες και 10 λεπτά.
Να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας, να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον Γιώργο και να του ευχηθούμε πολλούς τερματισμούς.
Πηγή: asopichos.gr

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top