Θέλει πολύ να κρατήσει τους «3», αλλά ΜΟΝΟ ως ελεύθερους!

Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης, θα παραμείνουν, μόνον αν παραχωρηθούν χωρίς να δεσμεύονται, πλέον, από τη Δόξα, όπως επιτάσσει η ηθική του αυτόνομου και αυτόφωτου Ηρακλή της επανεκκίνησης…

Σε περίοπτη θέση στα πλάνα του Σπύρου Μπαξεβάνου και για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκονται τρεις βασικοί παίκτες της περασμένης χρονιάς. Κώστας Παναγιωτούδης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και Σάββας Κυριακίδης, συγκαταλέγονται στις επιθυμίες του «κυανόλευκου» τεχνικού, ως προς τη στελέχωση του νέου ρόστερ, καθώς ο πρώτος έδειξε ικανότητες ενός πολυσύνθετου «οκταριού», με ανασταλτικά, δημιουργικά και εκτελεστικά προσόντα, ενώ οι άλλοι δύο κάλυψαν με απόλυτη επιτυχία τις δύο πτέρυγες της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Στην περίπτωσή τους, όμως, υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι», καθώς δεν πρόκειται για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διαπραγματεύονται απευθείας την παραμονή τους, όπως οι υπόλοιποι «παραμένοντες», ούτε ανήκουν σε ομάδα άλλης κατηγορίας, όπως στην περίπτωση Κωστούλα και Ατρομήτου, που άφηνε περιθώρια για παράταση του δανεισμού, όπως και συνέβη.

Εντελώς διαφορετικά τα περσινά δεδομένα

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, οι τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεσμεύονται από τη Δόξα Δράμας, κατέληξαν στον Ηρακλή με υποσχετική (αν και τυπικά δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα, λόγω συμμετοχής του Ημίθεου σε ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά στην πράξη μπορεί να συμβεί), χωρίς κάποιο ηθικό κώλυμα να απασχολεί την «κυανόλευκη» πλευρά.

Οι Δραμινοί αγωνίζονταν στην παραπάνω κατηγορία και ο «Γηραιός» πάσχιζε – έστω και καθυστερημένα – να συγκροτήσει ένα ρόστερ ικανών παικτών, προκειμένου να πετύχει το θαύμα της ανόδου.

Το «θαύμα», ωστόσο, πραγματοποιήθηκε και ο Ηρακλής ανήλθε στη Football League, όπου συναντά τη Δόξα Δράμας, στην οποία ανήκουν οι τρεις ποδοσφαιριστές…

Αποκλείεται, με διοίκηση Ηρακλειδέων…

Με ευκολία και προπέτεια κάποιος θα σημειώσει ότι ο Ηρακλής μπορεί να ποντάρει στο σενάριο του εκ νέου δανεισμού των συγκεκριμένων παιδιών από τη Δόξα, αν και εφόσον δεν ενταχθούν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της.

Θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας, όμως, ότι, στην παρούσα φάση, στα διοικητικά του Ημίθεου υπάρχουν άνθρωποι του Συλλόγου, οι οποίοι «νιώθουν» από Ηρακλή, αξιοπρέπεια και καθαρότητα σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον, δεν πρόκειται για μία συναλλαγή σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού μεταξύ δύο ομάδων διαφορετικών κατηγοριών, αλλά μεταξύ δύο ομάδων της Football League και μάλιστα (αν θέλουμε να ανάγουμε το ζήτημα και σε επίπεδο αγωνιστικής στόχευσης) μεταξύ δύο ομάδων, οι οποίες ευαγγελίζονται ότι θα στοχεύσουν στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία…

Μόνο ως ελεύθεροι

Κατά συνέπεια, ο Ηρακλής είναι, μεν, υποχρεωμένος να αναμένει τις αποφάσεις της Δραμινής ομάδας, αλλά όχι διατηρώντας ως προοπτική τον εκ νέου δανεισμό των «τριών», αλλά αποκλειστικά και μόνο στοχεύοντας στην απόκτησή τους με ελευθέρας. Είτε επειδή θα αποδεσμευτούν, είτε επειδή θα παραχωρηθούν με οικονομικό αντάλλαγμα.

Μόνο, λοιπόν, ως αδέσμευτοι από τη Δόξα μπορεί να συνεχίσουν στα «κυανόλευκα» Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης ή όποιος – όποιοι εκ των τριών καταστεί δυνατόν να αποκτηθούν μέσω αυτής (και μόνον αυτής) της διαδικασίας.

Αυτό είναι ξεκάθαρο και απόλυτο για τον Ηρακλή της επανεκκίνησης, που θέλει να είναι – και είναι – αυτόνομος και αυτόφωτος…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top