Ηρακλής και Football League κατά Βασιλειάδη και Super League!

Δεν θα γίνουν αποδεκτά σχέδια αναδιάρθρωσης, που θα επιβουλεύονται τα συμφέροντα των «κυανολεύκων» και την προοπτική επανόδου στη μεγάλη κατηγορία…

Όπως όλοι γνωρίζουμε και όπως όλοι το βιώσαμε, ο υφυπουργός αθλητισμού δήλωνε αναρμόδιος στο θέμα της – κατά παράβαση κάθε κανόνα Δικαίου και εντιμότητας – εξόντωσης του Ηρακλή από το ποδοσφαιρικό σύστημα των διαπλεκομένων, το περασμένο καλοκαίρι, επικαλούμενος το – περιβόητο – «αυτοδιοίκητο» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φέτος, όμως, ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν… λέει να αρχίσει τις θερινές διακοπές του, αν δεν εφαρμόσει κάποιο πλάνο αναδιάρθρωσης κατηγοριών και εμμένει σε αυτό, σαν να μην υφίσταται, πλέον (ως δια μαγείας), το αυτοδιοίκητο.

Επειδή μέσα από τις συζητήσεις του υφυπουργού με τη Super League, άρχισαν να αναπτύσσονται πλάνα αναδιάρθρωσης, τα οποία στρέφονται αμέσως κατά των αγωνιστικών κεκτημένων του Ηρακλή (πράγμα παράξενο, βρε παιδί μου…), η διοίκηση των «κυανολεύκων» έχει ήδη διαμηνύσει (μέσω ανθρώπων του υφυπουργού, με τους οποίους διατηρεί ανοικτό δίκτυο επικοινωνίας) την απόλυτη και ανυποχώρητη αντίθεσή της.

Ιδίως η προοπτική, προκειμένου να εξυπηρετηθεί κάποιο αναδιαρθρωτικό πλάνο, να προβιβαστεί μόνο μία (!!!) ομάδα από τη Football League της νέας περιόδου στη μεγάλη κατηγορία, βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Ημίθεο και αυτό το διατρανώνει με κάθε τρόπο και μέσο προς το υφυπουργείο αθλητισμού!

Η ίδια στάση τηρείται και από τη πλευρά της Football League, με τον πρόεδρο της τελευταίας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, να έχει κανονίσει συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, με το συγκεκριμένο ζήτημα σε πρώτο επίπεδο, για αύριο Δευτέρα 2/7…

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top