Επόμενος μεγάλος στόχος, ο Τάι

Σπουδαίο επίτευγμα για τον σχεδιασμό της ομάδας οι συμφωνίες με Ρόβα και Καζναφέρη, με το βάρος – από εδώ και πέρα – να πέφτει στην ανανέωση συνεργασίας με τον «μαέστρο»…

Ο «άνθρωπος γκολ» για τον Ηρακλή της – ιδιαίτερα επιτυχημένης – αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και με την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η συμφωνία με τον Χρήστο Ρόβα, πέρα από κάθε αμφισβήτηση, δείχνει ότι τα πράγματα στην υπόθεση διατήρησης του βασικού κορμού της ομάδας, βαίνουν πάρα πολύ καλώς.

Το δεδομένο αυτό ενισχύει και η εξίσου σημαντική συμφωνία, που επετεύχθη με τον Κώστα Καζναφέρη, καθώς ο εμπειρότατος αμυντικός μέσος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις ως βασική επιλογή και τη νέα χρονιά, δεδομένου ότι ο φυσικός χώρος δράσης του είναι οι επαγγελματικές Λίγκες και μόνο ελέω Ηρακλή είχε φτάσει στο επίπεδο της Γ΄ Εθνικής.

Από εδώ και πέρα, υπάρχει ακόμη μία μεγάλη, σπουδαία, κρίσιμη και καταλυτική, για τον σχεδιασμό του Σπύρου Μπαξεβάνου, στόχευση στον τομέα των ανανεώσεων συνεργασίας. Πρόκειται για την περίπτωση του Τάι.

Οι ιθύνοντες του Ημίθεου έχουν προετοιμάσει πρόταση συμφωνίας για τον Βραζιλιάνο άσσο και η σημαντική συνάντηση μαζί του για αυτόν τον σκοπό βρίσκεται προ των πυλών. Στη Μίκρα θέλουν οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του 31χρονου επιτελικού άσσου, καθώς η συνέχιση της παρουσίας του στο «κυανόλευκο» αγωνιστικό στρατόπεδο θα σημάνει την εξασφάλιση της ιδανικότερης δυνατής λύσης, σε μία εξαιρετικά κρίσιμη αγωνιστικά θέση της ενδεκάδας.

Ο ίδιος ο Τάι φαίνεται να είναι θετικός (παρά τις αναστολές, που διατηρεί σχετικά με τα προσωπικά ζητήματά του, τα οποία τον έχουν κάνει να σκέφτεται ακόμη και την πρόωρη διακοπή της ποδοσφαιρικής καριέρας του), με αποτέλεσμα να εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο κύκλος επαφών μεταξύ των δύο πλευρών, ο οποίος αρχίζει, θα κλείσει με την απολύτως επιθυμητή θετική έκβαση.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top