Άνεμος… συμφωνίας με Ρόβα και πρώτη επαφή με Καζναφέρη

Καθοριστική επαφή με τον κορυφαίο σκόρερ, με προοπτική το τελικό «ΟΚ» του, ενώ θα επιδιωχθεί να βρεθεί η κοινή συνισταμένη με τον έμπειρο Αρτινό μέσο.

Σημαντική η σημερινή (29/6) μέρα για τα θέματα των ανανεώσεων συνεργασίας με τους παίκτες του «κορμού». Οι διοικούντες της ομάδας θα έχουν δύο κρίσιμες διαπραγματευτικού αντικειμένου επαφές, με ισάριθμα, απολύτως βασικά, για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, στελέχη.

Ο Χρήστος Ρόβας αναμένεται να βρεθεί στα Γραφεία της Μίκρας, προκειμένου να προχωρήσει σε μία καταληκτική συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ημίθεου, με άμεσο σκοπό να κλείσει οριστικά και θετικά η περίπτωσή του.

Το ενδεχόμενο να προκύψει συμφωνία συνέχισης της παρουσίας του Σερραίου επιθετικού στο «κυανόλευκο» περιβάλλον είναι, πλέον, ισχυρότατο, καθώς οι παρεξηγήσεις των πρώτων επαφών έχουν ξεπεραστεί και το κλίμα κρίνεται ως αισιόδοξο και ευνοϊκό.

Παράλληλα, ο Κώστας Καζναφέρης αναμένεται να προχωρήσει σε μια πρώτη συζήτηση για το δικό του θέμα, με τον έμπειρο Αρτινό μέσο να επιδιώκεται να συμφωνήσει για την παραμονή του, ώστε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα, κατά την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες, χώρο τον οποίο γνωρίζει άριστα ο ίδιος, έχοντας, εξάλλου, καταγράψει μεγάλη θητεία σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top