Κοντά σε συμφωνία με τον Πέτρο Μελισσαράτο

Μπορεί να μην έχει κλείσει το θέμα του κόουτς, αλλά οι επαφές για τη συγκρότηση του νέου ρόστερ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πριν από λίγες μόνο μέρες είχαμε αναφερθεί στις πληροφορίες, που ήθελαν τον Ηρακλή να προσεγγίζει αποφασιστικά την περίπτωση του Πέτρου Μελισσαράτου.

Η νέες εξελίξεις στην υπόθεση του δυναμικού σέντερ, με βάση την υπάρχουσα πληροφόρηση, αφορούν σε πολύ θετική προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς οι «κυανόλευκοι» φέρονται να έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος, ύψους 2.05, Πέτρος Μελισσαράτος, αγωνιζόμενος τη χρονιά που πέρασε στον Παπάγου, υπήρξε ο κορυφαίος παίκτης της αθηναϊκής ομάδας και εκ των κορυφαίων «πενταριών» του πρωταθλήματος.

Χαρακτηρίζεται από την ισχυρή σωματοδομή και τον αγωνιστικό δυναμισμό του, που τον βοηθούν στο να είναι ένας αποτελεσματικός σέντερ, χωρίς να διαθέτει το ύψος του κλασικού «πύργου» για τη συγκεκριμένη θέση, γεγονός το οποίο αποτελεί – σχεδόν – τον κανόνα στην ελληνική Α2, όπου τα «πεντάρια» κινούνται σε αυτά τα υψομετρικά πλαίσια.

Μάλιστα, όπως απέδειξε αυτή τη σεζόν, έχει τη δυνατότητα να «τραβάει» σκορ με την αποτελεσματικότητά του κάτω από το αντίπαλο καλάθι, όταν τροφοδοτείται συστηματικά.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top