Αλλεπάλληλες συναντήσεις για συμφωνίες

Ρόβας και Καζναφέρης αναμένονται αύριο (Παρασκευή 29/6) στη Μίκρα, ο Τάι παίρνει σειρά, ενώ αναμένεται η οριστικοποίηση συμφωνίας με Παπαδόπουλο…

«Γεμάτες» από ραντεβού για διαπραγματεύσεις είναι αυτές οι μέρες στα γραφεία της Μίκρας, καθώς οι διοικούντες επείγονται να κλείσουν τις εκκρεμότητες, σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες του περσινού αγωνιστικού «κορμού».

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει παραδώσει μία λίστα 13-14 παικτών με την επιθυμία του να ανανεώσουν την παρουσία τους στην ομάδα και οι ιθύνοντες του Ηρακλή δουλεύουν προς την κατεύθυνση της υλοποίησης αυτής της επιθυμίας του 47χρονου τεχνικού.

Ρόβας και Καζναφέρης. Αμφότεροι εξαιρετικά χρήσιμοι και κρίσιμοι για τον σχεδιασμό της «κυανόλευκης» τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της επικείμενης σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League. Η επαφή μαζί τους έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή 29/6. Στην περίπτωση του Χρήστου Ρόβα γίνεται λόγος για καταληκτική συζήτηση, ενώ για τον Κώστα Καζναφέρη, ενδεχομένως, πρόκειται για ένα πιο πρώιμο στάδιο διαπραγματεύσεων.

Αποφασιστικά για Τάι. Παράλληλα με τους δύο προηγούμενους, στην επικαιρότητα είναι και η διαπραγμάτευση για την παραμονή και του Τάι. Ο Βραζιλιάνος «κουμανταδόρος» της ομάδας αυτές τις μέρες αναμένεται να βρεθεί επίσης στα Γραφεία της Μίκρας και οι παράγοντες του «Γηραιού» φέρονται αποφασισμένοι να τον πείσουν να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα.

Αναμένουν το «ΟΚ» του Παπαδόπουλου. Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκεται και η διαπραγμάτευση με τον Βασίλη Παπαδόπουλου. Και κατά δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, το πλέον πιθανό είναι να προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, μέσα από τελική συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί, ακόμη και μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top