Τουτζιάρης: “Θα στηρίζει ο κόσμος, μέχρι να έρθει ο… από μηχανής θεός”

Ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου αναφέρεται στην πραγματικότητα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Οι τοποθετήσεις του Φάνη Τουτζιάρη στον “Fair Play 96,1”:

Για τις κινήσεις για τη δημιουργία νέας ΠΑΕ: «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 20 Αυγούστου με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να μετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Football League. Με το πέρας της εκκαθάρισης μας δόθηκε και το «πράσινο φως» για τη δημιουργία νέας ΠΑΕ. Πλέον αυτό που ζητάμε από όλους τους φίλους της ομάδας είναι να συμμετέχουν με τον οβολό τους, προκειμένου να επιτευχθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εκτός κι αν έρθει ο… από μηχανής θεός και αναλάβει την ομάδα».

Για την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Θα δημοσιευτεί ένας καινούριος αριθμός λογαριασμού, προκειμένου ο κόσμος να μπορεί να αγοράζει μετοχές. Δε θέλουμε να αφήσουμε την ομάδα στο έλεος της τύχης. Θα πρέπει να υπάρχουν παίκτες, προπονητής, αθλητικό κέντρο, ρούχα… Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε σε αυτή την αποστολή».

Για τις κινήσεις σχετικά με το ρόστερ: «Ήδη επτά παίκτες έχουν συμφωνήσει, θα συμφωνήσουν κι άλλοι, αλλά θέλουμε να είμαστε φειδωλοί στα νούμερα, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κανένα οικονομικό πρόβλημα».

Για τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Αν η ομάδα του Ηρακλή λειτουργήσει νορμάλ, πιστεύω ότι θα βρεθεί στην πορεία κάποιος επενδυτής. Η καινούρια ΠΑΕ θα ξεκινήσει με μηδενικά χρέη και θα δούμε τι θα γίνει. Αισιοδοξώ, γιατί το όνομα του Ηρακλή είναι μεγάλο. Ο Ηρακλής δε θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League με στόχο την παραμονή, ο στόχος είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Ό,τι ηθικό ή ανήθικο έχει γίνει εις βάρος της ομάδας, ανήκει στο παρελθόν. Πλέον πρέπει να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε μόνοι μας».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top