Το – εν αναμονή – «ναι» του Παπαδόπουλου και η προσέγγιση Τάι και Καζναφέρη

Οι εξελίξεις θα «τρέξουν» και για άλλες περιπτώσεις συμφωνιών…

Παράλληλα με την περίπτωση Ρόβα, στη Μίκρα εκφράζουν την απόλυτη αισιοδοξία ότι θετική κατάληξη θα έχει η διαπραγμάτευση με ένα ακόμη σημαντικό αγωνιστικό στέλεχος του περσινού «κορμού».

Ο λόγος για τον Βασίλη Παπαδόπουλο, με τον 23χρονο επιθετικό να έχει καθυστερήσει την τελική απάντησή του, αλλά να εκτιμάται ότι θα τη δώσει άμεσα και θα είναι θετική, ώστε να κλείσει με άριστη κατάληξη και το δικό του ζήτημα.

Ωστόσο οι εξελίξεις στο θέμα των συμφωνιών με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι «προκρίθηκαν» από το υπάρχον ρόστερ, βεβαίως, δεν σταματούν εδώ. Σειρά θα πάρουν, τόσο ο Κώστας Καζναφέρης, όσο και ο Τάι.

Ως προς τον έμπειρο Αρτινό μέσο, η προσέγγιση, που θα επιχειρηθεί, έχει να κάνει αμιγώς με το οικονομικό σκέλος της διαπραγμάτευσης, ενώ στην περίπτωση του Βραζιλιάνου όλα εξαρτώνται με την απόφασή του σχετικά με το αν θα παραμείνει στην Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί κορυφαίο γρανάζι στην ποδοσφαιρική μηχανή του Ηρακλή, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέτει καν θέμα ενασχόλησης με την προοπτική μετακίνησης σε άλλη ελληνική ομάδα.

Πάντως, για το ζήτημα και των δύο οι ενδείξεις είναι αισιόδοξες και αυτό, το οποίο απομένει, είναι το να μετασχηματιστούν σε έμπρακτες αποδείξεις, μέσα από τις τελικές συμφωνίες.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top