Σημαντικός στην εφαρμογή του πλάνου – έστω – και ο ένας…

Σύσκεψη εφ’ όλης της Μίκρας στη Μίκρα, αλλά βασική αναζήτηση αποτελεί η χρηματοδότηση της ΠΑΕ, μέσα από την εφαρμογή της πολυμετοχικότητας.

Όσο θα «προχωρά» το καλοκαίρι, τόσο θα απασχολούν ολοένα και περισσότερα και πολυποίκιλα ζητήματα τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Αυτό αποδείχθηκε και στην τελευταία σύσκεψη των «κυανόλευκων» παραγόντων στη Μίκρα, κατά την οποία, μπορεί να ετέθησαν επί τάπητος όλα τα εκκρεμή ζητήματα (οικονομικά, εκκαθάρισης, νέας ΠΑΕ, διαδικαστικά, φοροτεχνικά, λειτουργικά, αγωνιστικού τμήματος, ανανεώσεις, μεταγραφές, αθλητικός ιματισμός), όμως εκείνο, που – άκρως αναμενόμενα – κυριάρχησε, ήταν το ζήτημα του μετοχικού καθεστώτος της εταιρίας, η οποία βρίσκεται υπό σύσταση.

Ο μονόδρομος της πολυμετοχικότητας δεν μπορεί να ικανοποιεί τους ανθρώπους, οι οποίοι «τρέχουν» το όλο project, καθώς δεν προσφέρει τη βεβαιότητα απόδοσης των προσδοκώμενων εσόδων, από την στιγμή που δεν εκφράστηκε η διάθεση συμμετοχής τόσο πολλών, οι οποίοι θα βάλουν λίγα, αλλά ούτε και λίγων, που θα βάλουν τόσο πολλά…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ορισμένοι Ηρακλειδείς, οι οποίοι θα συμβάλλουν με περισσότερα χρήματα από τους υπόλοιπους, αλλά ακόμη δεν έχουν προκύψει αυτοί, οι οποίοι θα σηκώσουν το κεντρικό βάρος.

Μάλιστα, πλέον συζητείται και το ενδεχόμενο να καταστεί εφικτή η επιτυχία του σχεδιασμού, ακόμη και με την τοποθέτηση επί κεφαλής – έστω και – ενός επιχειρηματία, που θα αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος συνδρομής συγκριτικά με τους υπολοίπους του «πολυμετοχικού» σχήματος.

Για να γίνει αντιληπτό αυτό που επιχειρείται, προς αναζήτηση δεν βρίσκεται εκείνος, ο οποίος θα βάλει – π.χ. – 30 ή 50 χιλιάδες ευρώ (έχουν ήδη προκύψει κάποιες – περιορισμένες – τέτοιου ύψους συνεισφορές), αλλά σαφώς μεγαλύτερα ποσά, τα οποία θα μετοχοποιήσει, κατακτώντας το ρόλο του «βασικού μετόχου» και σε τυπικό – εταιρικό επίπεδο.

«Αν δεν βρεθεί άκρη ούτε προς αυτήν την κατεύθυνση, είμαστε υποχρεωμένοι – ελλείψει άλλης πιο δραστικής και αποτελεσματικής λύσης – να προχωρήσουμε με την «απλή πολυμετοχικότητα», δηλαδή χωρίς κάποιον ή κάποιους επικεφαλής και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τις υποχρεώσεις της νέας ΠΑΕ και τη στήριξη του αγωνιστικού τμήματος…», σχολιάζουν χαρακτηριστικά στη Μίκρα, σημειώνοντας τα απολύτως αυτονόητα.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top