- Bluearena - https://bluearena.gr -

Νέος υπεύθυνος Υποδομής ο Χρήστος Παπαδούλης

Όσα ανακοίνωσε το Τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου:

“Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 καλωσορίζει ως νέο υπεύθυνο των Ακαδημιών και των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου μας τον κ.Χρήστο Παπαδούλη. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του.

 

Ο Χρήστος Παπαδούλης γεννήθηκε στις 13-01-1986 στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Είναι αποφοιτος της Μαθηματικής Σχολής του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στην στατιστική και μοντελοποίηση με υποτροφίες από το ΙΚΥ και το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ αντίστοιχα.

Γόνος οικογένειας Ηρακλειδέων ήρθε στη μέση της σεζόν 2003-2004 από τη Λάρισα στο Εφηβικό του ΗΡΑΚΛΗ. Συνέχισε ως παίκτης στους Γαλάζιους και στη συνέχεια σε Δόξα Ελπίδας Εύοσμου, ΑΚΕΤΑΣ, Μαχητές Πεύκων, Ασβεστοχώρι για να κλείσει την καριέρα τους στους Γαλάζιους.

Το 2013 ανέλαβε Υπεύθυνος του τμήματος Καλαθοσφαίρισης των Γαλάζιων με σημαντικοτερες επιτυχιες την άνοδο από Γ1 σε Β’ και φετος τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΘ. Τις σεζόν 2013-2016 ήταν προπονητής στα τμήματα ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ (μίνι-Προπαιδικο-Παιδικο).

“Εκεί που πρέπει οι Ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ”

Σε δηλώσεις του στο iraklis-bc.gr o κ.Παπαδούλης ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Και του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία προκειμένου οι ακαδημιες του ΗΡΑΚΛΗ να έρθουν στην θέση που τους αξίζει και θέλουμε όλοι.
“Στοχος μας στα αγωνιστικα τμήματα είναι το τεχνικό τιμ να δουλέψει με παίκτες που θα πλαισιώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και την αντρική ομάδα και στα τμήματα υποδομής μέσα από ένα υγιες περιβάλλον να καλλιεργήσουμε τόσο τις αγωνιστικες δεξιότητες στους νεαρούς αθλητές όσο και τον χαρακτήρα τους. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητη η σκληρή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δουλειά όλων των εμπλεκομένων αλλά πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των ανθρώπων που στο παρελθόν έχουν συνεισφέρει θετικά στο Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ και του κόσμου μας ώστε να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Τηλ επικοινωνίας: 6972635978

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Παράλληλα η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 εκφράζει τις ευχαριστίες της στον απερχόμενο υπεύθυνο των Ακαδημιων κ.Ε.Τσίμο για την προσφορά του και το έργο του στο Σύλλογο μας”.