Με την πλάτη στον τοίχο η Αργεντινή και το βολικό Χ

Συνέχεια της τρίτης αγωνιστικής σήμερα, με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει στον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης. Το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το Νιγηρία – Αργεντινή, ενώ βολική ισοπαλία ως ένα βαθμό είναι το Δανία – Γαλλία.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Δανία – Γαλλία

Στις 17:00 στο «StadionLuzhniki» αγωνίζονται Δανία και Γαλλία. Οι δύο ομάδες βολεύονται με ισοπαλία, με τους Δανούς ως δεύτερους και τους Γάλλους πρώτους. Με δικιά της νίκη, η Δανία τερματίζει την πρώτη θέση, ενώ αν ηττηθεί χρειάζεται μη νίκη της Αυστραλίας ώστε να προκριθεί. Η Γαλλία από την άλλη, έχει δείξει μέτρια εικόνα μέχρι τώρα στο τουρνουά, ενώ υπάρχει αρκετή γκρίνια από τον Τύπο της χώρας για Ντεσάμπ και παίκτες. Σήμερα, αν δεν ηττηθεί από τη Δανία τερματίζει αυτή στην πρώτη θέση και θα παίξει με τη δεύτερη του τέταρτου ομίλου. Τι κρατάμε; Η ισοπαλία είναι σε μεγάλο βαθμό βολικό αποτέλεσμα και για τις δύο, με την απόδοση ωστόσο (2.60 κατά μέσο όρο) να είναι χαρακτηριστική.

Νιγηρία – Αργεντινή

Περνάμε και στον τέταρτο όμιλο, όπου το βράδυ στην Αγία Πετρούπολη η Αργεντινή θα παίξει τις ελπίδες της για πρόκριση. Το θέμα του Σαμπαόλι είναι αυτό που κυριαρχεί στην «αλμπισελέστε» με την ανοιχτή κόντρα του με τους παίκτες να είναι φανερή. Επιπλέον, υπάρχουν και διαμάχες μεταξύ των παικτών, όπως για παράδειγμα το σφάλμα που έριξε ο Μασκεράνο στον Καμπαγιέρο για το πρώτο γκολ των Κροατών. Η Αργεντινή απόψε θέλει δικιά της νίκη με δύο γκολ διαφορά και παράλληλα να μην κερδίσει η Ισλανδία την Κροατία. Οι Αφρικανοί από την μεριά τους είναι και αυτοί ενδιαφερόμενοι, καθώς αν κερδίσουν προκρίνονται σίγουρα στην επόμενη φάση. Η αναμέτρηση είναι πολύ κρίσιμη, με την Αργεντινή να θέλει νίκη με γκολ. Οι τιμές στο over 2.5 μας ικανοποιούν και το 1.77 μπαίνει στο δελτίο μας.

Περισσότερα για το Νιγηρία – Αργεντινή εδώ

Ισλανδία – Κροατία

Στο «RostovArena» γίνεται το δεύτερο βραδινό ματς. Η Ισλανδία αγωνίζεται με την αδιάφορη Κροατία που αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, ώστε να ξεκουράσει παίκτες για τα νοκ άουτ. Οι Ισλανδοί με ένα βαθμό στον όμιλο, έχει ελπίδες πρόκρισης αν κερδίσει η ίδια με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και έρθει ισοπαλία το Νιγηρία – Αργεντινή. Αν δεν κερδίσει από την άλλη, αποκλείεται, όπως και αν επικρατήσει η Νιγηρία. Η Κροατία μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Αργεντινής είναι πανηγυρικά στα νοκ άουτ, ενώ το πιθανότερο είναι να τερματίσει και στην πρώτη θέση. Τί παίζουμε; Το ροτέισον της Κροατίας και το ισχυρότερο κίνητρο της Ισλανδίας μας οδηγεί στο 1Χ στο 1.73.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top