«Κλείδωσε» η συνάντηση συμφωνίας με τον Χρήστο Ρόβα

Στη Μίκρα θα κριθεί, μεθαύριο Πέμπτη 28/6, το μέλλον της συνεργασίας του Ηρακλή με τον αρχισκόρερ του, το οποίο – πλέον – φαντάζει ευοίωνο.

Οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί από τις πρώτες επαφές μεταξύ Ηρακλή και Χρήστου Ρόβα για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ανήκουν στο παρελθόν. Ο χρόνος, άλλωστε, που μεσολάβησε, έδωσε την ευκαιρία να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αποδείχτηκε, μάλιστα, ότι ο 24χρονος φορ δεν φάνηκε να κρατά αποστάσεις από τις αρχικές προτάσεις της ομάδας, όχι επειδή μελετούσε την αποδοχή υψηλότερων προτάσεων από άλλες κατευθύνσεις, αλλά επειδή (λίγο – πολύ) αιφνιδιάστηκε, καθώς το ύψος της προσφοράς των διοικούντων απείχε πολύ από τα ποσά, που ο ίδιος θεωρούσε ότι μπορούσε να διεκδικήσει ενόψει υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ημίθεο.

Πλέον, το έδαφος είναι πρόσφορο και μεθαύριο, Πέμπτη 28/6, έχει προγραμματιστεί μία ακόμη συνάντηση διαπραγμάτευσης με τον Σερραίο άσσο, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της Μίκρας, με στόχο η συγκεκριμένη επαφή να είναι η καταληκτική στην όλη υπόθεση, αποφέροντας το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα της συμφωνίας με τον Χρήστο Ρόβα.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top