Ποντάρουν σε επιτυχία του πλάνου, με στόχο και την προσέλκυση επενδυτή

Στη Μίκρα δεν προκρίνουν την πολυμετοχικότητα ως μόνιμη λύση, αλλά ως λύση επανεκκίνησης της ΠΑΕ και ανοίγματος προοπτικών για την ομάδα.

Στην παρούσα φάση αποτελεί ανάγκη εξυπηρέτησης της βιωσιμότητας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και της προσπάθειας για επανεκκίνησή του, η οποία άρχισε από την περίοδο, που ολοκληρώθηκε. Ο λόγος για το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας, που θα κληθεί να επιτύχει, προκειμένου μα στηρίξει τη νέα ΠΑΕ στη σπαργανώδη κατάστασή της, από τα τέλη του Αυγούστου και έπειτα.

Η απουσία επενδυτικής ισχύος στην ομάδα οδηγεί σε αυτήν τη λύση, την οποία οι ίδιοι οι άνθρωποι, που τη σχεδιάζουν και θα την επιχειρήσουν, δεν τη θεωρούν, ούτε την εφαρμόζουν ως μόνιμη. «Οι απαιτήσεις των επαγγελματικών κατηγοριών σε οικονομικό επίπεδο είναι μεγάλες και η παρουσία αξιόπιστου και ισχυρού επενδυτή είναι απαραίτητη…», επισημαίνουν οι νυν διοικούντες του Τμήματος, σε κάθε δημόσια τοποθέτησή τους.

Πέρα, όμως, από λύση ανάγκης και εκκίνησης, στην πολυμετοχικότητα και στην επιτυχημένη εφαρμογή της στη Μίκρα βλέπουν και τη δυνατότητα ανοίγματος νέων προοπτικών για τη νέα ΠΑΕ.

Κρίνουν (και όχι αδίκως) ότι η οργανωμένη εφαρμογή του συγκεκριμένου πλάνου ιδιοκτησίας και χρηματοδότησης της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρίας, μπορεί να μετασχηματιστεί σε «κράχτη», όσον αφορά στην υπόθεση της προσέλκυσης του «ενός, αξιόπιστου και δυνατού μεγαλομετόχου».

«Ένας τέτοιος σοβαρός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας τέτοιος επενδυτής, όπως αυτός, που αναζητούμε για τον Ηρακλή, θα πειστεί από την επιτυχία αυτής της προσπάθειας και θα αντιληφθεί ότι εδώ έχει στηθεί ένας υγιής οργανισμός. Ότι αυτή η ομάδα, πέρα από το όνομα, την ιστορία της και την ιδιαίτερη δυναμική της, διαθέτει και οργανωμένη βάση ανθρώπων, που συνεισφέρουν και τη στηρίζουν. Ό,τι ελκυστικότερο για έναν σοβαρό επιχειρηματία, προκειμένου να ασχοληθεί…», σημειώνουν οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων».

Θεωρούν δηλαδή ότι ο σχεδιασμός τους πρέπει να επιτύχει, όχι μόνο για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και η επιβίωση του νέου εταιρικού σχήματος και της ομάδας, αλλά και ως διαδικασία προετοιμασίας του εδάφους για την έλευση μιας ισχυρής επένδυσης στην ΠΑΕ, είτε κατά τη διάρκεια της νέας περιόδου, είτε στο εγγύς μέλλον.

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top