- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μεξικό και combo μας στέλνουν ταμείο

Βέλγιο – Τυνησία

Έναρξη δεύτερης αγωνιστικής και για τον έβδομο όμιλο, με το παιχνίδι στις 15:00 στο «OtkrytiyeArena». Το ποιοτικό και πολύ δυνατό Βέλγιο έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Τυνησία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν του Παναμά στην πρεμιέρα με 3-0, παρά το γεγονός πως το πρώτο μέρος έληξε δίχως τέρματα. Η Τυνησία από την πλευρά της, το πάλεψε κόντρα στην Αγγλία, όμως με ένα γκολ στο τέλος ηττήθηκε τελικά με 1-2. Σήμερα είναι αναγκασμένη να πάρει αποτέλεσμα, ενώ το Βέλγιο με νίκη καθαρίζει την πρόκριση. Ο άσος είναι ιδιαίτερα χαμηλός, για να πονταριστεί, όμως το 1&over 1.5 στο 1.67 μπορεί να μπει στο δελτίο μας.

Διάβασε την ανάλυση του Βέλγιο – Τυνησία στο Foxbet.gr [1]

Νότια Κορέα – Μεξικό

Το δεύτερο ματς της ημέρας γίνεται στο «RostovArena». Η Νότια Κορέα δεν μπόρεσε στην πρεμιέρα να πάρει αποτέλεσμα από τη Σουηδία, καθώς ηττήθηκε με 1-0. Για να ελπίζει για πρόκριση θα πρέπει να πάρει σήμερα βαθμό ή βαθμούς και να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στη Γερμανία την τρίτη αγωνιστική του γκρουπ. Το Μεξικό από την άλλη, έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 1-0 της Γερμανίας, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν από τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ. Το Μεξικό θα επιδιώξει τη νίκη απόψε ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ, με το διπλό να πληρώνει το «τίμιο» 1.71.

Γερμανία – Σουηδία

Στο «OlimpiyskiyStadionFisht» γίνεται το τελευταίο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Γερμανία και Σουηδία. Απογοητευτική σε μεγάλο βαθμό ήταν στην πρεμιέρα του ομίλου η Γερμανία, η οποία έχασε από το Μεξικό με 0-1 και μπήκε σε περιπέτειες. Τα «πάντσερ» παρουσίασαν προβλήματα στην άμυνα αλλά και επιθετική δυστοκία. Απόψε δεν υπολογίζεται και ο βασικός αμυντικός Χούμελς που χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσει στην επίθεση ο έμπειρος Γκόμεζ. Η Σουηδία μετράει ήδη 3 βαθμούς με τη νίκη της επί της Νοτίου Κορέας και αν δεν ηττηθεί σήμερα κάνει σημαντικό βήμα για πρόκριση. Αμφίβολοι είναι οι αμυντικοί Χελάντερ, Γιάνσον και ο μέσος Ροντέν λόγω ίωσης, ενώ Μπεργκ και Τοϊβόνεν θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο. Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία καλείται να δείξει χαρακτήρα σήμερα και να πάρει τη νίκη, με τον άσο όμως να είναι χαμηλός. Πάμε με το 1 &over 1.5 στο καλοπληρωμένο 1.83.