Κι όμως, κι ο Χρήστος «ψηφίζει» Ηρακλή!

Ορθάνοιχτες οι πόρτες συμφωνίας και με τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος δεν απομακρύνθηκε ποτέ ψυχικά από την ομάδα, που του πρόσφερε τη μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του!

Όσοι γνωρίζουν από κοντά την υπόθεση των επαφών Ηρακλή – Ρόβα, υποστηρίζουν ότι δεν θα πρέπει να εκφράζουμε ανησυχία ως προς το ενδεχόμενο μη συνέχισης της παρουσίας του ικανότατου σκόρερ στην ομάδα.

Όπως εξηγούν «το παιδί δυσκολεύτηκε να συμφωνήσει για το συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά όχι επειδή επιθυμεί να αναζητήσει κάπου αλλού την συνέχεια της καριέρας του. Η αλήθεια είναι ότι οι επιδόσεις του τη χρονιά που πέρασε, του δημιούργησαν την αίσθηση ότι έχει κερδίσει άμεσα την προοπτική ενός υψηλού συμβολαίου, το οποίο, ωστόσο, είναι πέρα από την πραγματικότητα της κατηγορίας και των δεδομένων της εποχής…».

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο 24χρονος επιθετικός αιφνιδιάστηκε αρνητικά όταν οι «κυανόλευκοι» παράγοντες τον έφεραν πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα, δίνοντάς του να αντιληφθεί ότι οι δυνατότητες σε οικονομικό επίπεδο είναι συγκεκριμένες και πολύ… προσγειωμένες…

Ωστόσο, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναγνωρίζει ότι η καλύτερη προοπτική για τον ίδιο είναι η υπογραφή συμβολαίου με τον Ημίθεο, όπου θα συνεχίσει τις «υψηλές πτήσεις» του, με την ασφάλεια που του παρέχει το περιβάλλον της συγκεκριμένης ομάδας και η απόλυτη ενσωμάτωσή του σε αυτό.

Δηλαδή, δεν θα χρειαστεί να ρισκάρει σε μία άλλη ομάδα (σαφέστατα πολύ μικρότερου brand name από του Ημίθεου), όπου θα επιχειρήσει την επανακαθιέρωσή του, ως νεοφερμένος, την ώρα κατά την οποία στον Ηρακλή η καριέρα του έχει ήδη αρχίσει να απογειώνεται, αφήνοντας οριστικά πίσω το «σεριάνι» του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και έχοντας ανοικτό τον ορίζοντα της επιτυχίας, φορώντας τη φανέλα ενός από τους παραδοσιακούς μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και ο Χρήστος Ρόβας, λοιπόν, «ψηφίζει» Ηρακλή και όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για μία επικείμενη συμφωνία είναι ορθάνοιχτος, μέσα από τη διαδικασία των – απαραίτητων σε αυτές τις περιπτώσεις – αμοιβαίων υποχωρήσεων από τις δύο πλευρές…

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top