- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τρία μονά και μία δυάδα

Είναι λοιπόν αυτές οι στιγμές που αρχίζεις να νιώθεις πίεση και άγχος, αφού ψυχολογικά τα πάντα σε έχουν καταβάλει, συν της κούρασης από τη συνεχή αναζήτηση για τη σωστή ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν τόσα μίλια μακριά. Από την άλλη όμως οφείλω να παραδεχτώ και αυτό είναι που δίνει κουράγιο, πως στις αναλύσεις μου έως τώρα θεωρώ πως έχω πέσει αρκετά «μέσα» σε όλα, πως στα 9 από τα 10 ήμουν σωστός και πως αν γύριζα τον χρόνο πίσω ελάχιστα θα ήταν αυτά που θα άλλαζα σε σχέση με τις εκάστοτε επιλογές μου.

Αλλά ας δούμε τα σημερινά ματς εκεί που πιστεύω πως μπορούμε να βρούμε πολύ καλά σημεία ώστε να επιστρέψουμε στα συνεχή ταμεία. Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας αυτό της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Κοσταρικανοί μπορεί να ήταν η αποκάλυψη στο προηγούμενο Μουντιάλ, ωστόσο 4 χρόνια μετά παρουσιάζουν ένα μέτριο σύνολο, που στηρίζεται κυρίως στην άμυνα, δίχως φαντασία και δημιουργικότητα επιθετικά και με 7 ήττες στα τελευταία 9 ματς (μαζί με φιλικά), έχοντας σκοράρει μόλις στα 3 από αυτά. Από την άλλη έχουμε μία φιλόδοξη Βραζιλία, που δεν έπεισε στο πρώτο ματς με την Ελβετία, αν και ήταν καλύτερη και δικαιούταν τη νίκη. Θεωρώ πως ο Τίτε πήρε το «μάθημά» του και πως η «Σελεσάο» εύκολα ή δύσκολα θα κάνει το καθήκον της. Θεωρώ επίσης όμως πως το ματς δεν θα ξεφύγει σε γκολ και ο συνδυασμός του άσου με το Under 3.5 στο 1.85 και στο Under 4.5 στο 1.47 θα μπει στις επιλογές μου.

Συνεχίζω με το παιχνίδι της Νιγηρίας κόντρα στους Ισλανδούς. Μόνο για διακοπές δεν ήρθαν οι «Βίκινγκ» σε αυτό το Μουντιάλ και το απέδειξαν πλήρως κόντρα στην Αργεντινή στην πρεμιέρα, δικαιολογώντας και την πολύ καλή πορεία τους στο πρόσφατο Euro. Ένα σύνολο παιχτών που δεν αρκείται μόνο στη δύναμη, αλλά πλέον έχει ταχύτητα και ποιότητα και παίχτες με παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα. Απέναντί τους μία ταλαντούχα, γρήγορη Νιγηρία, με αρκετούς όμως νεαρούς ποδοσφαιριστές, άπειρους και αφελείς τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Θεωρώ πως εδώ τον πρώτο λόγο έχει το διπλό, ωστόσο το κρατάω με κάλυψη στο Χ2 σε απόδοση 1.47 ή με 2 (DNB) στο εξαιρετικό 1.87.

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι για αύριο αυτό ανάμεσα σε Σερβία και Ελβετία. Δύο ομάδες που μου άρεσαν την πρώτη αγωνιστική με Κόστα Ρίκα και Βραζιλία αντίστοιχα, με έντονη αντιπαλότητα ανάμεσά τους, σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει τη πρόκρισή τους στους «16». Αμφότερες θέλουν τη νίκη σήμερα, αλλά περισσότερο τους ενδιαφέρει να μην χάσουν, αφού μία ενδεχόμενη ήττα ίσως αποδειχτεί καταστροφική. Θεωρώ λοιπόν πως θα υπάρξει μία συντηρητική προσέγγιση και από τις δύο, ένα «κλειστό» ματς με λίγες φάσεις που ίσως κριθεί στο γκολ. Με ρίσκο το Χ ως τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο το Under 2.25 στο 1.74 μου φαίνεται τέλειο.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο bet-hoven.net [1]