Το «ευχαριστώ» του Καρακώστα για τη μεταγραφή του στην TuS Koblenz

O 18χρονος γκολκίπερ πήρε μεταγραφή στη γερμανική ομάδα και προχώρησε σε δήλωση ευχαριστιών προς τον Ημίθεο, που τον ανέδειξε.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο 18χρονος Κώστας Καρακώστας, ο οποίος ήταν ο 4ος της πεντάδας των τερματοφυλάκων της περασμένης περιόδου στον Ηρακλή. μεταγράφηκε στην ομάδα της U21 της TuS Koblenz, συλλόγου της 4ης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αποχωρώντας από τον Ημίθεο, στον οποίο ανατράφηκε ποδοσφαιρικά, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Ηρακλή , την ομάδα που με στήριξε και με αγκάλιασε τόσα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές , στους συμπαίκτες , στη διοίκηση καθώς και σε όλους τους υπαλλήλους της ομάδας για τη συνεργασία που είχα μαζί τους. Οφείλω όμως να σταθώ ιδιαίτερα , στον Κ.Τασο Κατσαμπη που με την αξία του και το χαρακτήρα του έχει πετύχει σαν άνθρωπος και αθλητής , οι συμβουλές του οποίου θα γίνουν οδηγός στη ποδοσφαιρική καριέρα και ζωή μου. Εύχομαι καλή επυτυχια στην ομάδα και δύναμη θαυμάσιο λαό του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Βασικό ζητούμενο ο χρηματοδότης της «επόμενης μέρας»

Ποδόσφαιρο

Τέλος και το Ιδρυτικό – Ενώνει δυνάμεις με τον ΓΣ για την εξεύρεση λύσης

Ποδόσφαιρο

Θέος: «Παλιά ΠΑΕ, μόνο με Super League και τροπολογία Παναχαϊκής!»

Ποδόσφαιρο

Back to Top