Μπαξεβάνος: “Ο Ρόβας θέλει να μείνει και πιστεύω ότι θα μείνει”

Αισιόδοξος για την παραμονή όλων των παικτών του “κορμού” ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου στον “Fair Play 96,1”:

Για τις ανανεώσεις: «Το σκεπτικό από την αρχή είναι να κρατηθεί ένας βασικός κορμός, και σαν ηθική ανταμοιβή για τα παιδιά που έβγαλαν την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Από εκεί και πέρα θα ψάξουμε για κάποια παιδιά που θα πλαισιώσουν τα υπάρχοντα, προκειμένου η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει. Πρόκειται, βέβαια, για δύο διαφορετικές κατηγορίες. Η Football League έχει ομάδες ιστορικές, που ξεκινάνε κάθε χρόνο με στόχο τον πρωταθλητισμό. Δεν είναι εύκολη κατηγορία».

Για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας: «Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής με τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων ξεκινάει από μία δύσκολη βάση. Οι άνθρωποι της διοίκησης πρέπει να… τρέξουν ένα σπριντ, προκειμένου να ξεκινήσουμε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Θέλει υπομονή κι επιμονή, ο Ηρακλής θα τον βρει το δρόμο του. Δουλεύουμε όλοι με αυτή τη λογική, η ομάδα να είναι έτοιμη να συμμετέχει στη Football League, προκειμένου να κάνει την προσπάθεια για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Για να κινηθεί μία ομάδα, το πρώτο στοιχείο είναι το οικονομικό. Αν υπάρχουν τα χρήματα, μπορείς να ξεκινήσεις πολύ πιο εύκολα. Γι’ αυτό θέλουμε πρώτα να «κλείσουμε» τα δικά μας παιδιά, που ξέρουν την κατάσταση στην ομάδα. Αλλά για να φέρεις έναν άλλο ποδοσφαιριστή, πρέπει να του αναφέρεις τα οικονομικά δεδομένα».

Για το πλάνο σχετικά με τις μεταγραφές: «Αν μείνουν 13-14 παιδιά, πρέπει από εκεί και πέρα να πάμε σε 7-8 επιλογές ενδεκάδας, οι οποίοι θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Βέβαια, όλα αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Δεν… πετάνε τα μυαλά μας, είμαστε αισιόδοξοι για αυτά που μπορούμε να πετύχουμε την επόμενη μέρα και προχωράμε βήμα-βήμα».

Για την περίπτωση του Ρόβα: «Έχει γίνει μία πρόταση στο Χρήστο με αύξηση αποδοχών, καθώς η προσπάθειά του πέρσι ήταν πολύ σημαντική κι έπαιρνε πέρσι ένα χαμηλό συμβόλαιο. Υπάρχει μία διαφορά σημαντική, όμως ο Χρήστος θέλει να μείνει στην ομάδα και πιστεύω ότι θα υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις στο τέλος και θα έχει αίσια κατάληξη η υπόθεση. Και ο Χρήστος θα κερδίσει μέσα από τον Ηρακλή και το αντίστροφο».

Για τον Αμπάρη: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που βοήθησε πέρσι και μέσα στα αποδυτήρια. Είναι «φάρος» για τα υπόλοιπα παιδιά με τη συνολική συμπεριφορά του. Πέρσι τα νέα παιδιά είχαν σαν πρότυπο τον Γιώργο, καθώς μπορούσε να τους μιλήσει για το τι σημαίνει Ηρακλής, να τους καθοδηγεί και να τους ηρεμεί. Θα είναι, λοιπόν, στα αποδυτήριά μας και τη νέα χρονιά, καθώς είναι κι ένας καλός τερματοφύλακας».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top