Βαφειάδης: “Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να στηρίξουν την προσπάθεια”

Ο πρόεδρος της διοικητικής ομάδας του Ηρακλή αναφέρθηκε στις εξελίξεις για το εγγύς μέλλον.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Συγκεκριμένα ο Νίκος Βαφειάδης τόνισε, μιλώντας στο “Metropolis 95,5”:

Δημιουργία νέας ΠΑΕ – κινήσεις:

 

«Ο Ηρακλής έπρεπε να μπει σε νέα εποχή, η football league είναι επαγγελματική κατηγορία και πρέπει να προσαρμοστούμε. Το θέμα εκκαθάρισης προχωράει, τα χαρτιά έχουν εξασφαλιστεί, γίνονται οι απαραίτητες διαδικασίες για να είμαστε έτοιμοι όταν πάρουμε το πρωτόκολλο για την σύσταση της νέα ΠΑΕ. Όσο αφορά την κάλυψη των οικονομικών αναγκών είναι σε εξέλιξη η σύσταση του μετοχικού κεφαλαίου»

 

Αγωνιστικό:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε σε συζητήσεις για ανανεώσεις και μέχρι την άλλη βδομάδα τελειώνουμε με τις αποχωρήσεις, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουμε με αυτά θα προχωρήσουμε και με μεταγραφές. Να ξέρει ο κόσμος μας ότι ο στόχος μας είναι η επιστροφή στα σαλόνια της Super League, εκεί που μας αξίζει δηλαδή»

 

Για τον κόσμο:

«Οι διεργασίες και οι συζητήσεις για οικονομική βοήθεια από ανθρώπους γίνονται αλλά χρειάζονται άμεσα χρήματα για να γίνουν τα απαραίτητα. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει με τα διάρκειας, τον θέλουμε κοντά μας»

 

Για ενδιαφερόμενους ( οικονομικό κομμάτι):

«Όσο προχωράμε λύνουμε θέμα και ερχόμαστε κοντά στον στόχο οι ενδιαφερόμενοι θα έρθουν κοντά. Η αρχή έγινε αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τίποτα προς το παρόν»

 

Συνάντηση με Βασιλειάδη:

«Στόχος μας είναι η προφορική συμφωνία για τα χρέη να γίνει και γραπτή. Θα εξηγήσουμε στον Υπουργό ότι πρέπει να αποκατασταθεί και ο Ηρακλής. Φτάνουν πια οι αδικίες εις βάρος μας»

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top