- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πληροφορίες εξ Αθηνών για Νίκο Οικονόμου και Πέτρο Μελισσαράτο

Το ρεπορτάζ από την μπασκετική ιστοσελίδα “basketblog.gr”:

“Ανάποδα έχει γυρίσει την κλεψύδρα η διοίκηση του Ηρακλή σχετικά με το θέμα του προπονητή που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας στη νέα σεζόν στην Α2. Οι άνθρωποι των «γαλάζιων» θέλουν να κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλαιο που έχει μείνει ανοιχτό ακόμα, έτσι ώστε να προχωρήσει πια με ακόμα πιο γοργούς ρυθμούς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «γηραιού».

Η θέση στην άκρη του πάγκου της ομάδας στη νέα σεζόν έχει δυο διεκδικητές. Ο ένας είναι ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, ο οποίος είχε στο τιμόνι στον Ηρακλή στην φετινή σεζόν στην Α2. Ο σύλλογος μπορεί να μην ανέβηκε στην Basket League, αλλά ο νυν τεχνικός της ομάδας έκανε καλή δουλειά και αυτό είναι στα «συν» του. Από την άλλη, υπάρχει ο πολύπειρος Νίκος Οικονόμου. Ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό όνομα τα τελευταία χρόνια στους πάγκους και ο Ηρακλής τον έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρό του.

Το θέμα του νέου προπονητή μπορεί να μην έχει κλείσει και θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινείται ούτε… μεταγραφικό φύλλο στην ομάδα. Κάθε άλλο. Οι Θεσσαλονικείς κάνουν ήδη κινήσεις και μάλιστα σενάρια αναφέρουν ότι η ομάδα έχει βάλει στο μάτι τον Πέτρο Μελισσαράτο. Ο 25χρονος (2.05μ.) σέντερ είναι πάντως και στα υπόψιν της Καστοριάς.

Ο Μελισσαράτος ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι, πέρασε από τον Πανελευσινιακό, τη Νέα Κηφισιά, το Ψυχικό, τον Πανιώνιο και φέτος έπαιζε στου Παπάγου”.