Χατζόγλου: «Αρχίσαμε ήδη να συγκεντρώνουμε χρήματα»

Ο διοικητικός σύμβουλος του ποδοσφαιρικού Ηρακλής στην «Ώρα για Μπλε» του “Libero 107,4”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Φιλοξενούμενος της «κυανόλευκης» ραδιοφωνικής εκπομπής «Ώρα για Μπλε», του “Libero 107,4” ήταν ο σύμβουλος διοίκησης του Ηρακλή, Σάκης Χατζόγλου, ο οποίος μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα, σχετικά με την προσπάθεια στην ομάδα.

Αναλυτικά, επεσήμανε:

Οι δεσμεύσεις Βασιλειάδη και το αντιστάθμισμα με χορηγίες

«Ξεκίνησε η εκκαθάριση, έγιναν πολλές διεργασίες εδώ και μέρες πάνω σε αυτό. Έχουμε ένα σημαντικό οικονομικό βάρος για αυτό. Μέχρι 25 Αυγούστου πρέπει να είμαστε καλά σε όλα ώστε να πάρουμε άδεια.
Όσον αφορά τα χρέη δεν υπάρχει κάτι νέο, το μόνο που υπάρχει είναι η δέσμευση του κ. Βασιλειάδη ότι θα μας απαλλάξει από τις προσαυξήσεις και θα μείνει μόνο το κεφάλαιο.
Έχει δεσμευτεί προφορικά μπροστά στους κ. Παπαϊωάννου και Βαφειάδη, ότι θα βοηθήσει με αντιστάθμιση μέσω χορηγιών για τα χρέη.
Σίγουρα θα γίνει μία ακόμα συνάντηση και επιθυμούμε και γραπτή δέσμευση. Ό,τι λέμε βέβαια πρέπει να ισχύει. Η επόμενη συνάντηση θα είναι πιο οργανωμένη καθώς θα είμαστε έτοιμοι και για τα έγγραφα».

Τέρμα ο καναπές…

«Παρόλο που δεν ήταν μεγάλη σε αριθμό η παρουσία όσων συμμετείχαν στη συνάντηση, κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Πρέπει να μπούμε πιο ενεργά και το πιστεύω πάρα πολύ ότι μπορούμε να γίνουμε μέλη σε αυτή την ομάδα και 10.000. Κι εγώ στον καναπέ ήμουν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πλέον συμμετέχω πιο ενεργά και το πιστεύω ότι μπορούμε.
Φέτος να γίνει η αρχή και του χρόνου μακάρι στη Σούπερ Λίγκα να αυξηθούμε ακόμα περισσότερο».

Συγκέντρωση χρημάτων

«Οι απόψεις που ακούστηκαν ήταν αρκετές. Υπήρξε κάποιος που ήδη έχει μαζέψει 50.000 μέσω μιας ομάδας ανθρώπων, ένας άλλος μόνος του είπε ότι θα φέρει άλλα 50.000 ευρώ. Κι εγώ μαζί με φίλους και μέσα από τη διοίκηση κάναμε μία κίνηση που μαζέψαμε 30.000. Τα χρήματα θα μαζευτούν, δεν το φοβάμαι αυτό. Θα μπορούσαμε με 100 ευρώ και 5.000 μέλη να κάνουμε πολλά.
Για να αγοράσουμε μετοχές πρέπει πρώτα να συσταθεί η ΠΑΕ. Κάποιος που ενδιαφέρεται να βάλει τα χρήματα στο λογαριασμό του Ηρακλή και στη συνέχεια όταν γίνει η σύσταση της ΠΑΕ, θα αποφασίσει αν θα τα κάνει διαρκείας ή μετοχές. Είναι καλό να βάλει τα χρήματα τώρα γιατί υπάρχει ανάγκη. Θα γίνει ακόμα ένας λογαριασμός τραπέζης αποκλειστικά για τις μετοχές.
Τον Αύγουστο θα συσταθεί η ΠΑΕ, τώρα θα γίνει η 5μελής επιτροπή που θα τρέξει όλα αυτά τα θέματα».

Παίκτες ζήτησαν να παραμείνουν, ακόμη και χωρίς χρήματα…

«Σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν συμφωνήσει, υπάρχουν 1-2 παίκτες με τους οποίους είμαστε κοντά. Είναι όλα καλά παιδιά και θέλουμε να τους κρατήσουμε. Και κάτι να μην πάει καλά, ο Ηρακλής δεν σταματάει εδώ, ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους.
Ο ποδοσφαιριστής όταν φοράει τη φανέλα του Ηρακλή το 50% το κάνει 80% στην απόδοση του. Υπήρχε παίκτης που στη συνάντηση είπε ότι θέλει να συνεχίσει ακόμα και με τα ίδια τα λεφτά.
Όλα τα παιδιά όμως θα λάβουν παραπάνω χρήματα και θα έχουν και μεγάλο πριμ ανόδου».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top