- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, έπονται νέες συμφωνίες

Η επιλογή του να εκμεταλλευτούν τεχνική και διοικητική ηγεσία την παρουσία στην ομάδα κάποιων ικανών, ακόμη και για το επίπεδο της παραπάνω κατηγορίας, ποδοσφαιριστών και να επιχειρήσουν να συγκροτήσουν αυτοί έναν αρχικό «κορμό» για το νέο ρόστερ, ήταν και επιβεβλημένη και απολύτως πρακτική, ώστε η ομάδα να είναι και λειτουργική και να διαθέτει το απαιτούμενο βάθος.

Η διαδικασία της απόλυτης υλοποίησης αυτού του σχεδιασμού εξακολουθεί να εξελίσσεται και είναι βέβαιο ότι μετά τα πέντε «ΟΚ», που προήλθαν από τις περιπτώσεις των Πτηνόπουλου, Γιαννίτση, Βοσνιάδη, Μεντί και Αμαραντίδη, η όλη ιστορία θα προχωρήσει θετικά και θα ακολουθήσουν και άλλες συμφωνίες.

Οι διοικούντες, σε καθημερινό επίπεδο, συζητούν με τους παίκτες, οι οποίοι έχουν προκριθεί από τον Σπύρο Μπαξεβάνο για παραμονή στο αγωνιστικό δυναμικό του Ημίθεου και επιχειρούν να έλθουν σε συμφωνία παραμονής μαζί τους.

Όσοι αντιλαμβάνονται και πείθονται από την πραγματικότητα του ότι ένα επαγγελματικό συμβόλαιο μπορεί να τους αποφέρει πολύ περισσότερα από το… «χαρτζιλίκι» της Γ΄ Εθνικής, αλλά πάντοτε εντός λογικών πλαισίων (για τα δεδομένα της εποχής και της κατηγορίας), συναινούν αμέσως, όπως συνέβη με την πρώτη πεντάδα των ανανεώσεων.

Οι υπόλοιποι το σκέφτονται, όμως η αισιοδοξία ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί ίσως και χωρίς απώλειες, αποτελεί την αίσθηση η οποία κυριαρχεί στη Μίκρα.