Θετικό πρώτο βήμα για την πολυμετοχικότητα

Η συνάντηση των Ηρακλειδέων του επιχειρηματικού κόσμου ανέδειξε προοπτική και αναμένονται εξελίξεις.

Το μήνυμα της υγείας σε όλα τα επίπεδα, που εκπέμπει – πλέον – ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής, απαλλαγμένος από τα τεράστια βαρίδια (σε επίπεδο ιδιοκτησίας και διοίκησης) του πρόσφατου παρελθόντος, αναδείχθηκε μέσα από τη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση επιχειρηματιών και επιφανών Ηρακλειδέων, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, με πρωτοβουλία του Θόδωρου Καράογλου, σε απόλυτο συντονισμό με την «κυανόλευκη» διοίκηση.

Οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας και ο ίδιος ο διοργανωτής της εκδήλωσης ανέλυσαν στους παρευρεθέντες την κατάσταση, η οποία έχει διαμορφωθεί σχετικά με το μέγιστο – για την προοπτική του Ηρακλή – θέμα της νέας ΠΑΕ και εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους – εκ των πραγμάτων – η όλη ιστορία πρέπει να στραφεί προς τη λύση της πολυμετοχικότητας.

«Υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης για την ΠΑΕ και το αγωνιστικό τμήμα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναμένουμε την έλευση του επενδυτή, ο οποίος – εφόσον είναι αξιόπιστος και πληροί όλες τις προϋποθέσεις – είναι καλοδεχούμενος, αλλά δεν υφίσταται στην παρούσα φάση. Η στήριξη του εγχειρήματος μέσω μιας πολυμετοχικής συμμετοχής είναι εφικτή και θα πρέπει όλοι μαζί να πολεμήσουμε, για να πετύχουμε τον συγκεκριμένο στόχο», ήταν το κεντρικό μήνυμα και συμπέρασμα από τη συνάντηση.

Τις αμέσως προσεχείς μέρες, αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις σχετικά με το θέμα της κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της νέας «κυανόλευκης» εταιρίας (κάτι περισσότερο από 300.000 ευρώ) και της υλοποίησης του πλάνου της πολυμετοχικότητας, καθώς εκτιμάται ότι υφίσταται διάθεση συμμετοχής και το όλο κλίμα είναι ενθαρρυντικά θετικό.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top