«Ήρααα!» – Ιαχές υπέρ Ηρακλή, από Έλληνες και ξένους στο διεθνές meeting της Σύρου! (vid)

Ένα καταπληκτικό βίντεο από τη διεθνή συνάντηση Συγχρονισμένης Κολύμβησης ανήρτησε το Τμήμα του Ηρακλή, που διακρίθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ερασιτέχνης

Το πόσο εύκολα… «αγαπιέται» ο Ηρακλής από το αγνό φίλαθλο κοινό αποδεικνύει – για πολλοστή φορά – ένα βίντεο, το οποίο ανήρτησε το Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ημίθεου στη σελίδα του στο Facebook.

Στο πρόσφατο διεθνές meeting της Σύρου, όπου οι «κυανόλευκες» αθλήτριες διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους, Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι, αλλά και μέλη των άλλων ομάδων, επευφημούν την ομάδα του Ημίθεου με την χαρακτηριστική ιαχή «Ήραααααα…», με τα «κυανόλευκα» κορίτσια να τους ανταμείβουν με το εκπληκτικό πρόγραμμά τους…

Ακολουθούν, το σχετικό σχόλιο της ανάρτησης και το βίντεο:

«Όταν άλλες ομάδες (ελληνικές κ μη) φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα σου και όταν νέες κοπέλες συναντούν την λαϊκή παράδοση χορεύοντας τον “Ικαριώτικο” δημιουργείται ένα συναίσθημα που κάθε παιδί και γονέας πρέπει να βιώνει μέσα στον αθλητισμό. Μπράβο στην Eugenia Koutsoudi, στις αθλήτριες και στους γονείς!».

Όταν άλλες ομάδες (ελληνικές κ μη) φωνάζουν συνθήματα για την ομάδα σου και όταν νέες κοπέλες συναντούν την λαϊκή παράδοση χορεύοντας τον "Ικαριώτικο" δημιουργείται ένα συναίσθημα που κάθε παιδί και γονέας πρέπει να βιώνει μέσα στον αθλητισμό. Μπράβο στην Eugenia Koutsoudi, στις αθλήτριες και στους γονείς!

Gepostet von Συγχρονισμένη κολύμβηση – Synchro Iraklis am Montag, 18. Juni 2018

 

 

 

 

 

Back to Top