Έφτασε η ώρα: Ανοίγει η αυλαία του Ira Camp!

Η μεγάλη «κυανόλευκη» διοργάνωση, με τις ποικίλες και πολυδιάστατες αθλητικές δράσεις, σε καθημερινό επίπεδο, πραγματοποιεί σήμερα (18/6) την πρεμιέρα της και θα διαρκέσει ολόκληρη την εβδομάδα!

Ερασιτέχνης

Η ώρα, που περιμέναμε επί εβδομάδες, έφτασε! Το μεγάλο και φιλόδοξο «κυανόλευκο» εγχείρημα του Ira Camp είναι γεγονός! Η διοργάνωση του Ερασιτέχνη Ηρακλή, την οποία στηρίζουν με την ενεργό συμμετοχή τους όλα τα Τμήματα του Συλλόγου, πραγματοποιεί πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ημίθεου.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα είναι καθημερινό, θα διαρκεί από τις 08:00 έως τις 14:30, αφορά σε παιδιά 4 – 16 ετών και θα διεξαχθεί το διάστημα από τη Δευτέρα 18 έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου, με τη δυνατότητα και διευρυμένου ωραρίου μέχρι τις 16:45, περιλαμβάνοντας ιατρικές εξετάσεις, πλήρες γεύμα και δωρεάν αθλητικό ρουχισμό για τα παιδιά, που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, στον ιδιόκτητο χώρο των Εγκαταστάσεων του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής, τα παιδιά, που θα μετέχουν στο Camp,  θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να αθληθούν, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, ράγκμπι, τένις, μετέχοντας σε αθλήματα στίβου και κολύμβησης και ερχόμενα κοντά στο αντικείμενο του τζούντο και της ξιφασκίας.

Κι όλα αυτά, μέσα από τις πληρέστατες αθλητικές δομές του Συλλόγου στην περιοχή των Χορτατζήδων, όπως το Ιβανώφειο, το Κατσάνειο, το Κολυμβητήριο του Γ.Σ. και όλες τις υποστηρικτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του χώρου.

Επώνυμοι της «κυανόλευκης» αθλητικής πραγματικότητας, σε ρόλο προσκεκλημένου, θα ενισχύσουν με την παρουσία και την καθοδήγησή τους τις δραστηριότητες των παιδιών, που αφορούν στο δικό τους αθλητικό αντικείμενο, στο οποίο έχουν διακριθεί.

Απόλυτος στόχος της διοργάνωσης το να διδάξουμε ένα νέο τρόπο ζωής για τα παιδιά, μέσα από τον αθλητισμό και τις αιώνιες αξίες του, χαρίζοντας παράλληλα απίθανες ώρες χαράς, άθλησης και παιχνιδιού, μεταλαμπαδεύοντάς τους υγιείς διαχρονικές αξίες για τη συνέχεια της ζωής τους!

Θα πρέπει να στηρίξουμε με τη μαζική συμμετοχή μας το 1ο IRA Camp, για το οποίο ενημερωνόμαστε, για όλα όσα το αφορούν, από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ενώ οι εγγραφές γίνονται στο Ira Store:

www.facebook.co./iracamp/

www.iracamp.gr

Φωτογραφία του χρήστη IRA camp.

Back to Top