Ενημέρωση από τη Football League για τα τηλεοπτικά

Παράλληλα με όλες τις διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, η διοίκηση θέλει να γνωρίζει σε τι επίπεδο οικονομικής ενίσχυσης μπορεί να ποντάρει από τον συγκεκριμένο τομέα.

Η ιστορία της συγκρότησης νέου εταιρικού φορέα για τον Ηρακλή της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες εξελίσσεται, ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας είναι υποχρεωμένοι να ελέγξουν τις δεδομένες πηγές εσόδων.

Οι ανάγκες πολλές και πολλαπλές, με συνέπεια η αποκλειστική στήριξη στη συνεισφορά της πολυμετοχικότητας να μην αποτελεί – σε καμία περίπτωση – σενάριο εφικτό. Θα πρέπει να δημιουργηθούν πρόσθετες πηγές εσόδων από το χορηγικό πεδίο, αλλά και να επιδιωχθεί το καλύτερο δυνατό, όσον αφορά στον τομέα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Επί τούτου, οι Ηρακλειδείς παράγοντες επιθυμούν να έλθουν σε επικοινωνία με τη διοργανώτρια Λίγκα του πρωταθλήματος, προκειμένου να ενημερωθούν επισήμως τι ακριβώς θα ισχύσει με τα τηλεοπτικά της περιόδου 2018-2019 κι αν η Κρατική Τηλεόραση θα συνεχίσει ως “media partner” της Football League.

Τίποτε δεν είναι σίγουρο, ούτε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ως συμφωνημένο, στην πραγματικότητα των διαπραγματεύσεων του σήμερα, ιδίως στο ρευστό επίπεδο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, πολλώ δε μάλλον στο επίπεδο της – ασταθούς από όλες τις απόψεις – Football League.

Οι «κυανόλευκοι» αδημονούν για τη χρονική στιγμή, κατά την οποία η Λίγκα, στην οποία ανήκουν πλέον, θα είναι έτοιμη να τους ανακοινώσει σε οριστικό επίπεδο όλα τα σχετικά με τα τηλεοπτικά, διατηρώντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το (όχι απαραιτήτως αρνητικό) ενδεχόμενο να διαλυθεί το σύστημα του «τηλεοπτικού πακέτου», που θα αφορά στο σύνολο της κατηγορίας.

Σε αυτήν την περίπτωση, αν δηλαδή η ΕΡΤ κάνει πίσω και δεν προκύψει άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση για όλη τη Football League, οι ιθύνοντες του Ημίθεου είναι αποφασισμένοι να βγουν στην αγορά και να προσφέρουν τα δικαιώματα των αγώνων του Καυτανζογλείου, διεκδικώντας το υψηλότερο δυνατό όφελος, εκμεταλλευόμενοι σε απόλυτο βαθμό το πανίσχυρο (ιδίως για τα δεδομένα της κατηγορίας) brand name του Συλλόγου, με στόχο να ενισχύσουν τα οικονομικά της ΠΑΕ.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top