- Bluearena - https://bluearena.gr -

Βασικός στόχος, το μπάτζετ του ενός εκατομμυρίου

Το πλάνο της ευρύτατης πολυμετοχικότητας, μέσω διασποράς των μετοχών σε Ηρακλειδείς, που έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν οικονομικώς, θα κινηθεί – όπως είναι και το ορθό – προς μία συγκεκριμένη στόχευση. Προς την επιδίωξη δημιουργίας ενός συγκεκριμένου μπάτζετ, το οποίο θα αφορά στις ανάγκες πρωταθλητισμού της ομάδας, η οποία θα δημιουργηθεί για να εκπροσωπήσει τον Σύλλογο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Football League.

Οι υπολογισμοί μεταξύ των ανθρώπων, που «τρέχουν» την «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική επανεκκίνηση, έχουν ήδη γίνει και αναφέρουν ότι η στόχευση θα πρέπει να αφορά στη δημιουργία ενός αγωνιστικού μπάτζετ ύψους πέριξ του ενός εκατομμυρίου ευρώ ή κατά τι μεγαλύτερου.

Εκτιμάται ότι ένας τέτοιος προϋπολογισμός θα είναι ικανός (με βάση την πεπατημένη της συγκεκριμένης κατηγορίας) να στηρίξει μία ομάδα με φιλοδοξίες ανόδου στη μεγάλη Λίγκα και να την οδηγήσει εκ του ασφαλούς στον στόχο της (αν, βεβαίως, πραγματοποιηθούν και οι αναλόγως εύστοχες επιλογές σε επίπεδο αγωνιστικού υλικού).

Οι διοικούντες και ο Θόδωρος Καράογλου, που έχουν εκπονήσει το πλάνο της πολυμετοχικότητας, εκτιμούν ότι ο στόχος αυτός είναι εφικτός, αν και εφόσον η ανταπόκριση της κοινωνίας των Ηρακλειδέων επιχειρηματιών στο εγχείρημα είναι αυτή, που προσδοκάται. Σαφώς, ένα πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση θα επιδιωχθεί να γίνει στην πρώτη συγκέντρωση για τον «πολυμετοχικό Ηρακλή», την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα, σε ξενοδοχείο της πόλης.

Παράλληλα, θεωρούν ότι στο συνολικό ποσό του μπάτζετ θα συμβάλλουν τα μέγιστα και τα έσοδα, τα οποία αναμένουν ότι θα προέλθουν από διαφημιστικές χορηγίες και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ώστε να καλυφθούν και οι ευρύτερες λειτουργικές ανάγκες καθημερινότητας της ομάδας και της ΠΑΕ, μιας και οι οικονομικές υποχρεώσεις ενός επαγγελματικού Σωματείου δεν περιορίζονται στο αγωνιστικό τμήμα.