Με την παρέα του Μέσι για το… 2.00!!

Τρίτη ημέρα για το Μουντιάλ της Ρωσίας και οι συγκινήσεις που μας άφησε η χτεσινή βραδιά μας ανοίγουν την όρεξη για το σημερινό μενού.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Στο παιχνίδι μπαίνει πλέον ο Μέσι αλλά και η Γαλλία και το ενδιαφέρον στο Μουντιάλ 2018 κορυφώνεται.

Γαλλία – Αυστραλία

Πρεμιέρα για τον τρίτο όμιλο σήμερα και στο ματς που γίνεται νωρίς (13:00) στο «Kazan Arena» η Γαλλία αντιμετωπίζει τη μαχητική Αυστραλία. Γεμάτοι ταλέντο και ποιότητα οι «τρικολόρ» θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση και να πετύχουν ταυτόχρονα μία νίκη που θα τους δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Με 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ντεσάμπ και επιθετική τριπλέτα τους Γκριζμάν, Μπαμπέ και Ντεμπελέ. Τα «καγκουρό» από την άλλη, βρίσκονται για 5η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και στόχος τους είναι μία καλή εμφάνιση. Τι κρατάμε; Ο άσος έχει φυσικά το προβάδισμα, όμως δίνεται χαμηλά. Ο συνδυασμός του με το over 2.5, φτάνει στον διπλασιασμό και μας αρέσει.

Αργεντινή – Ισλανδία

Πάμε και στον τέταρτο όμιλο, με την αγαπημένη πολλών Αργεντινή να αγωνίζεται με την Ισλανδία. Η παρέα του Μέσι θέλει επιτέλους να φτάσει στην κορυφή μετά από πολλά χρόνια, ενώ αυτή είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για τον άσο της Μπαρτσελόνα πετύχει τον στόχο αυτό με την Εθνική του. Το ταλέντο απεριόριστο, με τον Σαμπαόλι να καλείται να οδηγήσει την «αλμπισελέστε» στο τρόπαιο. Σήμερα θα παρατάξει την Αργεντινή με το αγαπημένο του 4-2-3-1 και μπροστά τους Μέσι, Ντι Μαρία και Αγουέρο. Οι Ισλανδοί αναμένεται να χαρούν τη διοργάνωση αλλά, δεν πρέπει να τους υποτιμάμε. Το έδειξαν άλλωστε και στο Euro 2016. Παρά την πρεμιέρα και το άγχος που θα έχει η Αργεντινή, ο άσος δείχνει ισχυρός. Σε κάθε περίπτωση, δεν περιμένουμε να ανοίξει το ματς σε γκολ… και πάμε με το 1 & under 3.5 στο 2.00.

Κροατία – Νιγηρία

Η τρίτη επιλογή για σήμερα έρχεται από το βραδινό ματς του 4ου ομίλου. Η Κροατία πήγε με φιλοδοξίες και όνειρα στη Ρωσία, με το ρόστερ της να είναι ικανό για πολλά. Η παρουσία παικτών όπως Μάντζουκιτς, Πέρισιτς, Μόντριτς και Ράκιτιτς είναι ενδεικτική, ενώ το μυστικό… είναι και στη χημεία που έχουν μεταξύ τους. Από τη μεριά της, η Νιγηρία δίνει το παρών για δεύτερη σερί φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως σήμερα θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Κροατία. Ο άσος αναμένεται να αποτελέσει το σημείο της ημέρας για αρκετά δελτία και μας αρέσει σε τιμές άνω του 1.75.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top