Τουτζιάρης: “Μετά τη νέα συνάντηση θα ξέρουμε για τα χρέη”

Ο αντιπρόεδρος της “κυανόλευκης” διοίκησης εναποθέτει την προοπτική για ξεκαθάρισμα στο θέμα των χρεών στη νέα συνάντηση με τον Βασιλειάδη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φάνης Τουτζιάρης τοποθετήθηκε στο “Metropolis 95,5”:

Για την επόμενη μέρα του Ηρακλή: «Η υπάρχουσα διοίκηση προχωρά βήμα-βήμα, διότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τη νέα ΠΑΕ. Πρέπει πρώτα να γίνει η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ και δώσαμε τη σχετική εντολή στους νομικούς. Το δεύτερο θέμα είναι η σύσταση της νέας ΠΑΕ και εναρμόνιση ΚΑΠ με τον αθλητικό νόμο. Για να γίνει αυτό πρέπει να γίνει η τροποποίηση του Βασιλειάδη. Από εκεί και πέρα θα εκδοθούν οι μετοχές και θα διατεθούν προς πώληση. Βγάλαμε και τα διαρκείας προς πώληση, στηριζόμαστε στον κόσμο για να βγάλουμε τη χρονιά επιτυχώς. Διότι δεν νοείται ο Ηρακλής να συμμετέχει στη Β’ Εθνική χωρίς να ανέβει στην Α’. Γίνονται βήματα σταθερά και σε σύντομο χρονικό διάστημα ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να μιλήσουμε αλλιώς. Προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο προκειμένου να βρεθούν άνθρωποι για να μπουν στην ομάδα. Σκεφθείτε ότι πέρσι το μπάτζετ ξεκίνησε από το μηδέν και κατέληξε στις 350 χιλιάδες ευρώ. Στη Β’ Εθνική θα είναι πιο ψηλά. Πιστεύω ότι θα συσπειρωθεί ο κόσμος και θα βρεθούν τα χρήματα για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο και, βεβαίως, ελπίζουμε να βρεθεί και ο μεγάλος επενδυτής».

 

Για την προοπτική του μεγάλου επενδυτή: «Γίνονται συζητήσεις, όμως, δεν μπορούμε να πούμε ή να προδικάσουμε κάτι. Όταν έρθει η ώρα θα πούμε περισσότερα. Το όνομα του Ηρακλή είναι ελκυστικό. Φέτος η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν και είδαμε πώς λειτούργησε. Όποιος θέλει βλέπει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη και καθαρότητα στον Ηρακλή. Πρέπει να υπάρχει, όμως, η πίστη ότι και μόνη της η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει. Τα έσοδα θα είναι περισσότερα και η απόκλιση εσόδων εξόδων θα είναι ένα μικρό ποσό».

 

Για το αν τάσσεται υπέρ της πολυμετοχικότητας: «Θεωρώ καλό να έχουμε διασπορά. Από εκεί και πέρα, όποιος θελήσει και είναι επενδυτής μπορεί να έρθει πάλι. Δεν έχει κάποια διαφορά».

 

Για το αν θα είναι μηδενικά τα χρέη της νέας ΠΑΕ: «Έτσι μας είπε ο υφυπουργός στην προηγούμενη συνάντηση. Θα γίνει ένα νέο ραντεβού πιο καίριο και θα αποτυπωθούν και σε χαρτί όλα αυτά. Στη δεύτερη συνάντηση θα ξεκαθαριστεί αυτό, πιθανότατα, την άλλη εβδομάδα».

 

Για το αν θα γίνει κάποια ενημερωτική συνέντευξη Τύπου: «Θα το αποφασίσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες αυτό. Ανακοινώσαμε τα διαρκείας. Πρέπει να δηλώσουμε και το ύψος της τιμής της μετοχής για να διατεθούν στον κόσμο».

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top