- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τουτζιάρης: “Θα βρεθούν άτομα να βοηθήσουν”

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης, και μίλησε για τις φήμες που υπάρχουν για επενδυτές, την κατάσταση στην ομάδα και την έλλειψη ρευστότητας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις φήμες για τους επενδυτές: «Δεν υπάρχει κάποιο όνομα δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμη, υπάρχουν πολλοί που έχουν ενδιαφερθεί που θέλουν όμως να βοηθήσουν. Είναι εφικτό να μαζευτούν κάποια άτομα να βάλουν κάποια χρήματα για να βοηθήσουν την ομάδα, είναι θέμα εμπιστοσύνης στους ανθρώπους της ομάδας. Όταν δεν υπάρχει ο μεγαλομέτοχος σαν τον Σαββίδη στον Ηρακλή, πρέπει η ομάδα να τρέξει και να πρωταγωνιστήσει».

Για την κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα: «Η αρχή έγινε πριν μια εβδομάδα για την σύσταση της νέας εταιρείας και την εκκαθάριση. Ολοι τρέχουμε για το κοινό καλό του Ηρακλή, στο τέλος θα βρεθούν τα άτομα για να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα είναι πρόβλημα η έλλειψη ρευστότητας, προσπαθούμε να βρούμε το ρευστό μέσα στις επόμενες 7-8 μέρες για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, ήδη κλείσαμε προπονητή και συμφωνήσαμε με τον προπονητή. Συμφωνήσαμε με τους παίκτες που θέλουν να μείνουν στην ομάδα και θα προχωρήσουμε στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα προσελκύσει κάποιον, αν όχι κάποιον καινούριο τότε κάποιους παλιούς.