Θέος: “Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα”

Για τις νέες εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Ηρακλή μίλησε ο Φώτης Θέος ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει να επέμβει η πολιτεία για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Ερασιτέχνης

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Φώτης Θέος, μίλησε στον ARENA FM 89.4 με αφορμή την τροπολογία για την ρύθμιση των χρεών του Ερασιτέχνη Ηρακλή, που δεν πέρασε και έτσι ο σύλλογος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ένα μέρος των όσων είπε:

«Αυτήν την εβδομάδα, περιμέναμε να γίνει κάτι μετά από κάποιες επαφές που κάναμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς με την πληροφόρηση που έχουμε η τροπολογία για τον Ηρακλή δεν είναι μέσα στο νέο πολυνομοσχέδιο. Υπάρχει πρόβλημα με τα τεράστια χρέη του παρελθόντος. Είναι ένα σωματείο που εμφανίζει πολλά χρέη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος επίλυσης του προβλήματος.

Πρέπει αν το πάρει πάνω της η πολιτεία και να πει τι θέλει να κάνει γενικά για τον Ηρακλή, όχι μόνο τον Ερασιτέχνη. Έχει πολλά τμήματα το σωματείο πρέπει να βρεθεί λύση, μια άσχημη εξέλιξη με τον Ερασιτέχνη θα ενοχλήσει και τα άλλα τμήματα του Ηρακλή. Αν μείνει ακέφαλος ο Ερασιτέχνης Ηρακλής δεν θα μπορεί να εκδώσει τα δελτία. Θα γίνει μια αλυσίδα προβλημάτων.»

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

Back to Top