Σαρώνει η “κυανόλευκη” κολύμβηση

Πολυνίκης στη διοργάνωση των Σερρών ο Ηρακλής…

Ερασιτέχνης

Όπως αναφέρει αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το Κολυμβητικό Τμήμα του ΓΣ Ηρακλής:

Η φετινή χρονιά για την προαγωνιστική κατηγορία θα μπορούσε να πει κανείς ότι ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο καθώς η ομάδας μας αναδείχθηκε Πολυνίκης σύλλογος στην πόλη των Σερρών, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ακολούθησε η τρίτη θέση στην γενική κατάταξη στους αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη της Πτολεμαίδας.

Σείρα είχε η συμμετοχή της ομάδας στους Χειμερινούς αγώνες και τον «Λευκό Πύργο», όπου τα παιδιά με το πάθος και την προσπάθεια που κατέβαλαν έκαναν περήφανους προπονητές και γονείς για ακόμη μια φορά.

Η χρονιά έκλεισε με τους Θερινούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Εθνικό Κολυμβητήριο στις 8-10 Ιουνίου, ως και ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς για τους μικρούς κολυμβητές και τους προπονητές τους.

Όλα τα παδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και ξεχώρισαν, κάνοντας πολλά ατομικά ρεκόρ, κατακτώντας πολλά μετάλλια και προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις στους παρευρισκόμενους . Το τέλος των αγώνων βρήκε όλα τα παιδιά να τραγουδάνε ενωμένα σαν μια «γροθιά» με τα χαμόγελα να είναι ζωγραφισμένα συνεχώς στα πρόσωπά τους.

Έτσι έκλεισε η «παράσταση» για τα 71 ΗΡΑΚΛΑΚΙΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο, με την κατάκτηση 20 μετάλλιων στο σύνολο, εκ των οποίων 8 χρυσά, 6 ασημένια και 6 χάλκινα.

Οι μεταλλιούχοι της ομάδας στα ατομικά αγωνίσματα:

Κόκκινος Θανάσης, χρυσό στα 200 πρόσθιο, ασημένιο στα 50-100 πρόσθιο.

Στεφόπουλος Θοδωρής, ασημένιο στα 50 πεταλούδα.

Παπαγεωργιού Δημήτρης, χάλκινο στα 400 Μ.Α.

Κατόγλου Παναγιώτης, 3 χρυσά σε 50-100 πεταλούδα και 200 Μ.Α.

Κατόγλου Κωνσταντίνος, ασημένιο στα 100 ελεύθερο και χάλκινο στα 50 ελεύθερο.

Ανδρεάδης Κωνσταντίνος, χρυσό στα 50 ελεύθερο και ασημένιο στα 100 ελεύθερο.

Αιβαζίδη Ανδριάνα, ασημένιο στα 50 ελεύθερο.

Οι μεταλλιούχοι της ομάδας στα αγωνίσματα των σκυταλοδρομιών.

4×100 ελεύθερο αγόρια 10 ετών, χάλκινο με τους Ανδρεάδη Κωνσταντίνο, Μανίκα Λάζαρο, Κατσαρό Παναγιώτη και Γιάννεβ Γιώργο.

4×100 ελεύθερο αγόρια 11 ετών, χρυσό με τους Κατόγλου Παναγιώτη, Κατόγλου Κωνσταντίνο, Χαλκιά Μάνο και Μπινουμάκη Στάθη.

4×100 ελεύθερο αγόρια 12 ετών, χρυσό με τους Κόκκινο Θανάση, Πολυζούδη Κωνσταντίνο, Παπαγεωργιού Δημήτρη και Στεφόπουλο Θοδωρη.

4×200 ελεύθερο αγόρια 12 ετών, χάλκινο με τους Κόκκινο Θανάση, Πολυζούδη Κωνσταντίνο, Παπαγεωργιού Δημήτρη και Στεφόπουλο Θοδωρη.

4×100 Μ.Ο αγόρια 11 ετών, χάλκινο με τους Κατόγλου Παναγιώτη, Κατόγλου Κωνσταντίνο, Τούλα Δημήτρη και Μπινουμάκη Στάθη.

4×100 Μ.Ο αγόρια 12 ετών, χρυσό με τους με τους Κόκκινο Θανάση, Πολυζούδη Κωνσταντίνο, Παπαγεωργιού Δημήτρη και Στεφόπουλο Θοδωρη.

Συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία της φετινής χρονιάς και την μεγάλη προσπάθεια από προπονητές,ομάδα,γονείς αλλά πρώτα απ’ όλους τους πρωταγωνιστές , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Υ.Γ. Οι αγώνες μπορεί να τελείωσαν για την φετινή σεζόν αλλά οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά με πολύ παιχνίδι.

 

Back to Top