Οι «3»… «παραμένοντες», που δύσκολα θα παραμείνουν…

Παρά την επιθυμία τους, Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης, δύσκολα θα συνεχίσουν στα «κυανόλευκα», λόγω δέσμευσης…

Έχουν ήδη αρχίσει να τους κατατάσσουν στην κατηγορία των παικτών «κορμού», που θα ήθελαν να έχουν μαζί τους και στη Football League, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Ο Κώστας Παναγιωτούδης, ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και ο Σάββας Κυριακίδης, όλοι τους βασικοί στην επιτυχημένη προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής, προκρίθηκαν από τον Σπύρο Μπαξεβάνο στο γκρουπ των παικτών, που θα επιθυμούσε να παραμείνουν στην ομάδα και ενόψει της νέας περιόδου, αλλά αυτό δεν επαφίεται ούτε στις προθέσεις του Ηρακλή, ούτε καν σε αυτές των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Εξάλλου, η ομάδα τους θέλει, μιας και η απόδοσή τους ήταν εξαιρετική τη σεζόν, που πέρασε, έχοντας καταγράψει μια γεμάτη και ποιοτική χρονιά, ενώ και οι ίδιοι, βεβαίως και θα προτιμούσαν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος, αντί να επανέλθουν στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Δράμας…

«Ιδιοκτησία» της Δόξας…  

Ο λόγος, λοιπόν, για τον οποίον οι «3» – κατά πάσα πιθανότητα – δεν θα συνεχίσουν, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ανήκουν στη Δόξα Δράμας, με την οποία δεσμεύονται με ενεργά συμβόλαια.

Το περασμένο φθινόπωρο βγήκαν εκτός πλάνων τεχνικής ηγεσίας των Δραμινών, με τον Ηρακλή να εκφράζει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους – έστω και υπό τη μορφή δανεισμού – καθώς η «γαλάζια» ομάδα «καιγόταν» για ενίσχυση με ποιοτικούς για την κατηγορία παίκτες.

Η Δόξα, αγωνιζόμενη μία κατηγορία παραπάνω, συναίνεσε στον δανεισμό των τριών παικτών και η ιστορία προχώρησε.

Μόνον ελεύθεροι…

Οι τρεις τους «ανέβασαν» τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μέσα από τη χρονιά τους στον Ηρακλή και η Δράμα είναι λογικό να τους θεωρεί, πλέον, θελκτικούς και χρήσιμους για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της.

Από την άλλη, τα δεδομένα για τους «κυανόλευκους» έχουν αλλάξει, μιας και τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία με την ομάδα, η οποία δάνεισε τους ποδοσφαιριστές στις αρχές της περασμένης χρονιάς, με συνέπεια να μην εξετάζουν καν το ενδεχόμενο παράτασης του δανεισμού.

Όπως είναι φυσιολογικό, η μόνη περίπτωση παραμονής των «τριών», κάποιου ή κάποιων εξ αυτών, αφορά στην – απίθανη – περίπτωση του να παραχωρηθούν με ελεύθερη μεταγραφή…

Τρεις επιπλέον αναζητήσεις

Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις αποτελούν μία κατάσταση αναγκαία, καθώς η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί ποιοτικά στην προσπάθειά της, με κάθε μέσο, έστω και με δανεισμό ικανών ποδοσφαιριστών.

Από εδώ και πέρα, η τεχνική ηγεσία θα κληθεί να διαχειριστεί το γεγονός, προσθέτοντας στις επιλογές της από το μεταγραφικό πεδίο έναν βασικό δεξιό και έναν βασικό αριστερό μπακ και ένα «οκτάρι», από τη στιγμή, που θα ξεκαθαρίσει και τυπικά ότι Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης επανεντάσσονται στο ρόστερ της Δόξας.

Εκτός κι αν οι διοικούντες του «Γηραιού» μπουν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για αγορά τους, προοπτική δύσκολη, καθώς στο μεταγραφικό «παζάρι» υπάρχουν διαθέσιμοι έμπειροι και ποιοτικοί παίκτες, με εμπειρία επαγγελματικών κατηγοριών, οι οποίοι δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο…

 

Σχετικά Άρθρα

To γκολ του Γκερμούς – Παπαδόπουλος: “Να συνεχίσουμε με νίκες!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top