Μυροφορίδης: «Προτιμώ Ηρακλή αντί για S. League, γιατί τους αγαπώ και με αγαπούν!»

Ο Παύλος Μυροφορίδης τόνισε ότι αναμένει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα γύρω από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, ώστε να υπάρξουν εξελίξεις και στο δικό του ζήτημα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Παύλου Μυροφορίδη για την περίπτωση του Ηρακλή, στο «Metropolis 95,5»:

Για τον Ηρακλή: «Ας ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση και το τι υπάρχει, γιατί τώρα δεν υπάρχει προοπτική απλά μόνο ενδιαφέρον και από εμένα αλλά και τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Συζητήσεις γίνονται αλλά όχι επί της ουσίας».

 

Για το εάν θα ήθελε να επιστρέψει στον Ηρακλή: «Δεν το έχω κρύψει ποτέ. Την πρώτη φορά που έφυγα δεν μου έφταιγε κανείς άλλος εκτός από τον μεγαλομέτοχο».

 

Για τις επιλογές που έχει: «Μέχρι στιγμής υπάρχει κάτι από τη Super League ενώ από τη Β Εθνική δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την Ηρακλή για μένα. Όμως, πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη βάση για να ξέρεις που θα πατήσεις, που θα βαδίσεις».

 

Για το τι θα επέλεγε ανάμεσα σε μια ομάδα της Super League και τον Ηρακλή: «Πάλι θα επέλεγα Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα που αγαπώ και με αγαπάνε και το ξέρω και το ξέρουν».

 

Για τις σχέσεις του με τους Παπαιωάννου, Κατσαμπή: «Τα παιδιά έκανα έναν μεγάλο αγώνα και πέτυχαν. Πρέπει να συνεχίσουν να πετυχαίνουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια συνεχής μάχη επιβεβαίωσης. Δεν έχω κανέναν θέμα με τα παιδιά γιατί τρέχουν μια ομάδα για το καλό τους. Συζητήσεις γίνονται αλλά κουβέντα ουσίας δεν έχει γίνει ακόμη».

 

Συνέχισε: «Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν. Φέτος εγώ νιώθω ότι υπάρχουν παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν το έχουν ή δεν τους αφήνουν να δουν την πραγματικότητα. Γιατί βλέπουν έναν προπονητή που έχει πετύχει τρεις ανόδους και έναν που δεν έχει πετύχει κάτι και τους βλέπουν το ίδιο».

 

Σχετικά Άρθρα

Βασικό ζητούμενο ο χρηματοδότης της «επόμενης μέρας»

Ποδόσφαιρο

Τέλος και το Ιδρυτικό – Ενώνει δυνάμεις με τον ΓΣ για την εξεύρεση λύσης

Ποδόσφαιρο

Θέος: «Παλιά ΠΑΕ, μόνο με Super League και τροπολογία Παναχαϊκής!»

Ποδόσφαιρο

Back to Top