Παράλληλες επαφές με επιχειρηματίες για την «πολυμετοχικότητα»

Ως πιο εφικτό και άμεσης εφαρμογής σενάριο, η λύση της «ομάδας μεγαλομετόχων», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μέσα από τις προσεγγίσεις των διοικούντων.

«Γειωμένοι» στη ζώσα πραγματικότητα οι διοικούντες των «κυανολεύκων», διατηρούν ανοικτές κεραίες στον τομέα της αναζήτησης ισχυρού μεγαλομετόχου για τη νέα ΠΑΕ, όμως, επειδή ακριβώς οι ανάγκες σε οικονομικό επίπεδο είναι μεγάλες και άκρως πιεστικές, προχωρούν και τη λύση πολυμετοχικότητας.

Εκμεταλλευόμενοι την προεργασία, που πραγματοποιήθηκε μέσα από την ιστορία της Γ΄ Εθνικής, πραγματοποιούν προσεγγίσεις προς την πλευρά των Ηρακλειδέων επιχειρηματιών, οι οποίοι – αφανώς και διακριτικά – χρηματοδότησαν την προσπάθεια της επανεκκίνησης και επιχειρούν να βρουν μαζί τους μία φόρμουλα παρουσίας τους και στη νέα κατάσταση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Σκοπός είναι να συσταθεί μία «ομάδα μετοχικής πλειοψηφίας», υπό τη λογική του πλάνου «πολυμετοχικότητας», ώστε οι μετέχοντες σε αυτήν να μοιραστούν μεταξύ τους την πλειοψηφία των μετοχών και να καταστούν από κοινού ιδιοκτήτες, ενισχυόμενοι από την παράλληλη οικονομική στήριξη του κόσμου, η οποία θα προέλθει είτε από την αγορά μικρού αριθμού μετοχών, είτε από την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Βεβαίως, οι επαφές αυτές δεν αφορούν αποκλειστικά και μόνο στον στενό κύκλο των Ηρακλειδέων επιχειρηματιών, που στήριξαν την υπόθεση της Γ΄ Εθνικής, αλλά επεκτείνονται και προς την κατεύθυνση και άλλων επιχειρηματιών, οι οποίοι φαίνονται δεκτικοί ή πιθανοί ως προς το να συμπράξουν στο εν λόγω εγχείρημα.

Σε κάθε περίπτωση, στη Μίκρα στοχεύουν στο να προχωρήσει μία λύση, η οποία θα αποδώσει άμεσα στον οικονομικό τομέα, με την – ανακουφιστική, λόγω των υποχρεώσεων, που υπάρχουν – εισροή χρημάτων από την «ομάδα μεγαλομετόχων», από τη στιγμή, που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη εκείνος, ο οποίος θα πάρει στα χέρια του την όλη κατάσταση, ως ο ένας μεγαλομέτοχος, επενδυτής και ιδιοκτήτης της υπό σύσταση ΠΑΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top