- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συνεχίζει και ο Φώτης, για 14η χρονιά!

Η ανακοίνωση των μελών του τεχνικού επιτελείου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, η οποία καλεί τον Ηρακλή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, άφησε εκτός τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φώτη Γκιζέλη, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι ουσιαστικό, ως προς τον συγκεκριμένο ρόλο για τη σύνθεση της τεχνικής ομάδας των «κυανολεύκων».

Ανακοινώθηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, ως προπονητής, ο Θάνος Κούρτογλου στον διπλό ρόλο του βοηθού προπονητή και του γυμναστή και ο Τάσος Κατσαμπής σε αυτόν του Γενικού Αρχηγού. Ακριβώς όπως είχαν τα πράγματα τη χρονιά, που έκλεισε.

Όσον αφορά στον Φώτη Γκιζέλη, ο 57χρονος προπονητής τερματοφυλάκων του Ηρακλή απουσιάζει εκτός Θεσσαλονίκης για προσωπικές υποχρεώσεις του και δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί στη Μίκρα για το τυπικό της συμφωνίας συνέχισης της συνεργασίας.

Από εβδομάδα θα έχουμε και την ανακοίνωση για τη δική του ανανέωση, με το ρόστερ των τεχνικών του «Γηραιού» να κλείνει, προσφέροντας τη δυνατότητα σε έναν εκ των πλέον έμπειρων “keeper trainer” του ελληνικού ποδοσφαίρου, να συνεχίσει στον συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα, για 14η (!) συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο…