Παίρνουν σειρά οι ποδοσφαιριστές στις ανανεώσεις

Με τον έναν και μοναδικό μεγαλομέτοχο να μην υφίσταται – προς το παρόν – οι εξελίξεις θα «τρέξουν» και σε επίπεδο ρόστερ…

Όπως έχουν εξελιχθεί τα δεδομένα, η νέα ΠΑΕ και η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου θα στηριχθούν σε δυνάμεις εκ των ενόντων: πολυμετοχικό ιδιοκτησιακό σχήμα (αποτελούμενο – ως επί το πλείστον – από επιχειρηματίες, οι οποίοι βρίσκονται ήδη κοντά στην προσπάθεια), στήριξη και από τον κόσμο στον οικονομικό τομέα και διοίκηση από τους νυν ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, δεν υπάρχει λόγος για τον οποίο να καθυστερεί η δημιουργία του ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πέραν αυτού των οικονομικών δυσχερειών, οι οποίες – ούτως ή άλλως –  απόντος του «δυνατού» επενδυτή, είναι δεδομένες και αναμενόμενες.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο οι διοικούντες πήραν την πρωτοβουλία να «κλειδώσουν» το τεχνικό επιτελείο για τη νέα χρονιά και αυτός είναι, επίσης, ο λόγος για τον οποίο από εβδομάδα θα σπεύσουν να αρχίσουν τη συγκρότηση και του αγωνιστικού δυναμικού.

Αρχίζοντας, βεβαίως, από τον «κορμό» των παικτών της ομάδας της Γ΄ Εθνικής, τους οποίους ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει προκρίνει για συμμετοχή και στην ομάδα της Football League και οι οποίοι δεν είναι άλλοι (όπως επανειλημμένως έχουμε σημειώσει) από όσους συμμετείχαν στη – σταθερή και «σίγουρη» – βασική ενδεκάδα του 47χρονου κόουτς, με την προσθήκη και άλλων 4 – 5, που βρίσκονταν πολύ «κοντά» στο βασικό σχήμα.

Τις προσεχείς μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις για συμφωνίες με αυτό το ευρύ γκρουπ ποδοσφαιριστών, καθώς θα κληθούν για υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου και συνέχιση της καριέρας τους σε «κυανόλευκο» φόντο.

Όταν ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με αυτήν την κατηγορία ποδοσφαιριστών, ελπίζεται ότι θα έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται οι εξελίξεις στον οικονομικό, αλλά και στον εταιρικό τομέα, προκειμένου να αρχίσουν και οι μεταγραφικές προσθήκες.

Αυτές θα αφορούν σε παίκτες επιπέδου επαγγελματικών κατηγοριών και θα έχουν να κάνουν με την προοπτική στελέχωσης της βασικής ενδεκάδας της ομάδας ενόψει Football League, με στόχευση στο να αποκτήσει την – απολύτως απαραίτητη – ποιοτική αναβάθμιση στον αγωνιστικό τομέα και να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστική για τα δεδομένα της κατηγορίας.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top