Συγκροτείται “task force” για το θέμα της νέας ΠΑΕ

Προχωρά η πλήρης υλοποίηση της πρότασης της Αυτόνομης για μία επιτροπή Ηρακλειδέων, η οποία θα αναλάβει τις επαφές για τη νέα «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρία.

Να συσταθεί μία επιτροπή Ηρακλειδέων, αποτελούμενη από στελέχη του Γυμναστικού Συλλόγου και της ποδοσφαιρικής διοίκησης, η οποία θα ασχοληθεί με το θέμα της νέας ΠΑΕ και της ιδιοκτησιακής βάσης της, δίνοντας προτεραιότητα – σε πρώτη φάση – στην προοπτική της πολυμετοχικότητας. Αυτή ήταν η πρόταση των εκπροσώπων της Αυτόνομης Θύρας 10 στη συγκέντρωση του Κατσανείου.

Πλέον, είναι προφανές ότι οι ιθύνοντες του Ηρακλή περνούν στην απόλυτη υλοποίησή της, καθώς όχι μόνο προκρίνουν τη λύση της «ομάδας μεγαλομετόχων», αλλά θα επιχειρήσουν να τη «φιλτράρουν» μέσω της προσπάθειας μίας ανάλογης επιτροπής.

Συγκεκριμένα, επίκειται η συγκρότηση μιας πενταμελούς – πιθανότατα – ομάδας παραγόντων, μίας “task force” (ομάδα στελεχών με συγκεκριμένο καθήκον και αποστολή), η οποία θα διενεργεί εξ ονόματος του ποδοσφαιρικού Ημίθεου επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για τη νέα ΠΑΕ, ενώ παράλληλα θα εποπτεύει, σε διοικητικό επίπεδο, τις εξελίξεις των διαδικασιών γύρω από τη σύσταση της νέας εταιρικής βάσης, όπως τα τεχνικά και γραφειοκρατικά θέματα της εκκαθάρισης και της δημιουργίας του εταιρικού φορέα, που θα εκπροσωπεί τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Προτεραιότητα για την ομάδα των «πολυμετοχικών μεγαλομετόχων» διατηρούν οι Ηρακλειδείς επιχειρηματίες, οι οποίοι συνέδραμαν οικονομικώς στην προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής, ενώ θα επιχειρηθεί, μέσα από τις επαφές της συγκεκριμένης επιτροπής, η προσέλκυση και άλλων επιχειρηματικών παραγόντων, οι οποίοι μπορούν και επιθυμούν να μετάσχουν στο εγχείρημα της διαμοίρασης του πλειοψηφικού πακέτου.

Παράλληλα, βεβαίως, η συγκεκριμένη “task force” του Συλλόγου, θα έχει πάντοτε στο πλαίσιο της αποστολής της και το ενδεχόμενο εξεύρεσης του ενός και δυνατού επενδυτή, που ενδεχομένως να εντοπιστεί και να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, αν και – επί του παρόντος – αποτελεί μια πιο μακρινή και δύσκολη υπόθεση.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top