Δευτέρα 23 Ιουλίου η «πρώτη» – Στα 3-5 Πηγάδια η προετοιμασία

Προχωρά – παράλληλα με τη νέα ΠΑΕ – και ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού Ηρακλή…

Εφόσον το ενδεχόμενο του να προκύψει η – καθοριστική για τα πράγματα και τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο – παρουσία του «ενός και δυνατού επενδυτή – μεγαλομετόχου» για τη νέα ΠΑΕ δεν φαίνεται να είναι «της ώρας» (δεν πρόκειται για μία υπόθεση, που ολοκληρώνεται με το… πάτημα ενός κουμπιού, ούτε μπορείς να την… παραγγείλεις), στη Μίκρα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν και τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Με δεδομένο ότι η «πολυμετοχική ομάδα», η οποία – πιθανότατα – θα διαμοιραστεί το πλειοψηφικό πακέτο, κατά το κύριο μέρος της, έχει συνεργαστεί με την παρούσα διοίκηση και έχει στηρίξει την επιτυχημένη προσπάθεια της χρονιάς, που έκλεισε, οι νυν διοικούντες άρχισαν τον προγραμματισμό και του αγωνιστικού τομέα, παράλληλα με τη διαχείριση των διαδικασιών για τη συγκρότηση της νέας ΠΑΕ.

Κατά συνέπεια, αποφασίστηκε η «πρώτη» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football League, να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου.

Ο αρχικός προγραμματισμός προβλέπει ότι, μετά από την προπονησιακή εκκίνηση εντός Θεσσαλονίκης, η ομάδα θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της θερινής προετοιμασίας των «κυανολεύκων».

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, ο Τάσος Κατσαμπής (πιθανόν με τον Σπύρο Μπαξεβάνο) θα μεταβεί σήμερα, Πέμπτη 7/6, στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο της Ημαθίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει την απαραίτητη αυτοψία, ώστε να προλειανθεί το έδαφος της εκεί παρουσίας του Ηρακλή και την προετοιμασία του.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top