- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανακοινώνουν συμφωνίες με «πρωτοκλασάτους» του περσινού «κορμού»

Οι οικονομικές δυσχέρειες, όχι μόνο εξακολουθούν να υφίστανται, αλλά διαρκώς αυξάνονται για το ΤΑΑ Ηρακλής. Οι διοικούντες του «κυανόλευκου» βόλεϊ, εξακολουθούν να διαχειρίζονται την εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση της αγωνιστικής στήριξης του συγκεκριμένου Τμήματος, γνωρίζοντας ότι έχουν μπροστά τους μία ακόμη πιο δύσβατη αγωνιστική περίοδο, όσον αφορά αποκλειστικά και μόνο στον – καθοριστικό για όλα – οικονομικό τομέα.

Μολαταύτα, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν, επιχειρώντας σημαντικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας, τουλάχιστον εξίσου ανταγωνιστικής και ποιοτικής με εκείνη της χρονιάς που πέρασε.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοδοξίας, ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με «πρωτοκλασάτους» παίκτες του περσινού «κορμού» της ομάδας, ο οποίος – ούτως ή άλλως – αποτελείτο από Έλληνες αθλητές.

Μετά, λοιπόν, από τις αρχικές ανακοινώσεις ανανέωσης συνεργασίας με τον Γιάννη Ορφανό και τον Στέφανο Νανά, σειρά θα πάρουν οι παίκτες του βασικού «κορμού» της ομάδας, οι οποίοι θα κληθούν να πρωταγωνιστήσουν και στη νέα προσπάθεια.

Φυσικά και αρκετοί από τους νεαρούς του ρόστερ της χρονιάς, που πέρασε, είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και επίκεινται και για αυτούς ανανεώσεις συνεργασίας.

Οι προσθήκες, μέσω μεταγραφών, θα ακολουθήσουν αργότερα, αν και εφόσον καταστεί εφικτή η υπέρβαση της δεδομένα δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην ομάδα, κάτι για το οποίο ο Μάκης Καλαϊτζίδης και οι συνεργάτες του καταβάλλουν καθημερινή και εντατικότατη προσπάθεια.