Ανακοινώνουν διαρκείας, «πήρε μπρος» η εκκαθάριση και η σύσταση νέας ΠΑΕ

Η σύσκεψη της Μίκρας επιβεβαίωσε την άμεση κυκλοφορία των διαρκείας, την ενεργοποίηση της εκκαθαριστικής διαδικασίας και της παράλληλης κίνησης για νέο εταιρική σχήμα – Στο τραπέζι και το θέμα της προετοιμασίας

Εντός της ημέρας (6/6) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, σχετικά με τις λεπτομέρειες της άμεσης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στη σύσκεψη της Μίκρας καθορίστηκαν τα πάντα γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα και το μόνο, που απομένει, είναι η κοινοποίησή του, ώστε να αρχίσει η έκφραση ενδιαφέροντος του κόσμου για οικονομική στήριξη μέσω της αγοράς διαρκείας.

Επιβεβαιώθηκε ότι μπορεί να δοθεί εκκίνηση στην εκκαθαριστική διαδικασία της προηγούμενης ΠΑΕ, ενώ παράλληλα διευκρινίστηκαν οι παράμετροι χειρισμού του θέματος της σύστασης της νέας ΠΑΕ, που βρίσκεται, πλέον, σε φάση εξέλιξης.

Όσον αφορά στα οργανωτικά θέματα, τα οποία απασχόλησαν τη σύσκεψη και άπτονται του αγωνιστικού προγραμματισμού, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της θερινής προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Football League, με βάση τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις και αποφάσεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top