Η απόλυτα ορθολογιστική πρόταση της «Αυτόνομης»

Προτεραιότητα στην επιδίωξη του εφικτού (πολυμετοχικότητα) και μεθοδική αναζήτηση του πιο δύσκολου και χρονοβόρου (επενδυτής), η λύση, που προκρίνουν οι «κυανόλευκοι» οργανωμένοι

Απολύτως προσγειωμένοι στην πραγματικότητα του σήμερα για τον Ηρακλή και στην εν γένει πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι επιτελείς της Αυτόνομης Θύρας 10, έχουν προκρίνει και κοινοποιήσει – μέσω της πρόσφατης συγκέντρωσης του Κατσανείου – τη δική τους πρόταση για την επόμενη μέρα του Ημίθεου, ενόψει της σύστασης της νέας ΠΑΕ.

Λειτουργώντας με εξαιρετική πρακτικότητα, οι «κυανόλευκοι» οργανωμένοι κατέθεσαν έναν  σχεδιασμό «δύο φάσεων», αναφορικά με τον τρόπο μετοχικής στήριξης της ΠΑΕ, η οποία θα δημιουργηθεί, θέτοντας ως προτεραιότητα τον πιο εφικτό και ως απώτερη επιδίωξη τον πιο χρονοβόρο και δύσκολο τρόπο.

Συγκεκριμένα, έχουν καταθέσει πρόταση για τη συγκρότηση μιας ομάδας εργασίας Ηρακλειδέων, αποτελούμενης από μέλη του Ερασιτέχνη και μέλη της ποδοσφαιρικής διοίκησης, η οποία θα αναλάβει ως καθήκον να προσεγγίσει επώνυμους Ηρακλειδείς του επιχειρηματικού χώρου (προφανέστατα και όσους στήριξαν χρηματοδοτώντας το εγχείρημα της Γ΄ Εθνικής), αλλά και εν γένει ισχυρούς οικονομικά παράγοντες, οι οποίοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ένα πολυμετοχικό σχήμα.

Στόχος, να δημιουργηθεί μία ομάδα, η οποία θα διαμοιραστεί το πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο, βάζοντας τα απαραίτητα χρήματα εκκίνησης του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου.

Αντικειμενικός σκοπός δεν είναι άλλος από το να αρχίσει να «τρέχει» διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά η νέα κατάσταση, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος στην αναζήτηση και στην αναμονή του ενός και μοναδικού επενδυτή – μεγαλομετόχου.

Οι οργανωμένοι προτείνουν να μπει μπροστά η πολυμετοχική ομάδα, με τη παράλληλη στήριξη μέσω της οικονομικής αρωγής από τον κόσμο και, από εκεί και πέρα, μεθοδικά, αλλά χωρίς την πιεστική μάχη με τον χρόνο (εφόσον θα έχει ήδη αρχίσει να κυλά η νέα κατάσταση στο ποδοσφαιρικό Ηρακλή), να επιδιωχθεί με συστηματικότητα και ενδελεχή έρευνα το αν και κατά πόσον μπορεί να προκύψει ο «δυνατός» επενδυτής, ο οποίος θα μπορέσει με την προσθήκη του να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη των προσδοκιών για την προοπτική της ομάδας.

Μάλιστα, ουσιαστικά, η πρόταση της Αυτόνομης Θύρας 10 έχει υιοθετηθεί – στην πράξη – από τους ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής διοίκησης, καθώς ήδη κινούνται προς την κατεύθυνση επαφών για το πολυμετοχικό σχήμα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top