Ρόβας: “Προτεραιότητα μου είναι ο Ηρακλής”

Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή και όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, Χρήστος Ρόβας, μίλησε για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και αποκάλυψε ποια στιγμή είναι αυτή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» παραχώρησε συνέντευξη ο αρχισκόρερ του Ηρακλή στη φετινή σεζόν, Χρήστος Ρόβας. Ο Σερραίος επιθετικός μίλησε για τις προσωπικές του επιδόσεις, για την φετινή πορεία των “κυανόλευκων” αλλά και για την επόμενη μέρα.

Για τις εκπληκτικές επιδόσεις του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή: «Ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε φέτος. Κατάφερα και πέτυχα 31 γκολ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι τα γκολ μου βοήθησαν την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Είχαμε όλοι έναν κοινό στόχο και τα καταφέραμε».

Για τη φετινή σεζόν: «Σίγουρα η φανέλα του Ηρακλή είναι πολύ βαριά. Όταν πρωτομπήκα στα αποδυτήρια ο στόχος ήταν η παραμονή. Μετά, όμως, από τις πρώτες νίκες, αναπροσαρμόστηκαν τα δεδομένα και είχαμε και τον κόσμο κοντά μας. Είναι πολύ δύσκολο να φοράς τη φανέλα του Ηρακλή, αλλά σου δίνει και επιπλέον κίνητρο. Ίσως και είχα άστρο για να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους, που ήταν και ομαδικοί. Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία με τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Ούτε αυτός, ούτε ο Πτηνόπουλος, ούτε ο Τάι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία».

Για αυτούς που θεωρούν ότι ο Ρόβας είναι… παίκτης Γ’ Εθνικής: «Δεν είναι καλό να δίνεις υποσχέσεις, καλό είναι να μιλάς μέσα στο γήπεδο. Το μέλλον θα δείξει, μπορεί να ανήκω στη Γ’ Εθνική, μπορεί και… στη Superleague. Πολλοί αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική, αλλά κανείς δεν κατάφερε να πετύχει 31 γκολ».

Για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή: «Ακόμα είμαστε στον Ιούνιο, υπάρχει πολύς δρόμος. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο, αλλά η προτεραιότητά μου είναι ο Ηρακλής. Ανήκει στη Superleague, τα… ψηλά σαλόνια, καθώς αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Εννοείται ότι του χρόνου θα επιδιώξουμε τον πρωταθλητισμό, έχοντας και τον κόσμο κοντά μας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Αν δεν είχαμε κοντά μας τον κόσμο, ίσως και να μην πετυχαίναμε το στόχο μας. Δε θα ξεχάσω το παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου, όπου υπήρχαν απαγορευτικά, και… ξαφνικά εμφανίστηκαν 1.500 άτομα. Απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και υπήρχαν 400 άτομα. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Ποτέ δεν τα παρατάς κι ελπίζω σύντομα να είμαστε στη Superleague».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top