Μυροφορίδης: «Καψούρα ο Ηρακλής! – Χρωστάω να πάρω τίτλο μαζί του!».

Ο «μετρ των ανόδων» μιλά ανοικτά, πλέον, για τη διάθεση επιστροφής του στη Μίκρα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σε συνέντευξή του στο «Metropolis 95,5», στην οποία αναφέρθηκε σε πολλά, διάφορα και ενδιαφέροντας για τον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο, ο Παύλος Μυροφορίδης, δεν έκρυψε την επιθυμία του να επανέλθει στον Ηρακλή και να συνεχίσει το έργο, που άφησε στη μέση η «λαίλαπα Παπαθανασάκη».

Χαρακτηριστικά, για τη διάθεσή του να κάνει την «ολική επαναφορά» στη Μίκρα, σημείωσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα στην αναφορά του:

«Ο Ηρακλής είναι καψούρα. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω να αφήσω ό,τι έχω αφήσει στη μέση. Αισθάνομαι ότι χρωστάω το να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι κοντέψαμε να φτάσουμε στο τελικό κυπέλλου και πόσο άδικα αποκλειστήκαμε…».

Επιβεβαίωσε την απόρριψη από πλευράς του της πρότασης των Τρικάλων για συνεργασία, ενώ για την εν γένει παρουσία του στην «κυανόλευκη» πραγματικότητα, ανέφερε:

«Έφαγα αμφισβήτηση στην αρχή στον Ηρακλή. Η Λάρισα πήρε ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε και εγώ πήγαινα με 20χρονα και 22χρονα παιδιά, χωρίς αδειοδότηση. Λογικό να υπάρχει αμφισβήτηση. Είχα την τύχη να βρει τον Νίκο εκεί. Για κάποιους ήταν ξένο αυτό που είχαμε, αλλά εγώ ήξερα τι είχα. Το είπα τα Χριστούγεννα, θα βγάλω τον Ηρακλή και θα φύγω. Έπρεπε η ομάδα αυτή να στηριχθεί για δέκα χρόνια και να επανδύσεις πάνω της. Είτε μιλούσα σε τοίχο είτε με τον Παπαθανασάκη, το ίδιο πράγμα ήταν»

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top