- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η επιστροφή Δρακόπουλου από το εξωτερικό κινητοποιεί εξελίξεις

Η επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρει ότι εντός της νέας εβδομάδας και μέχρι το τέλος αυτής θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις, ως προς την υπόθεση της ομάδας της περιόδου 2018-2019.

Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Δρακόπουλος βρίσκεται αυτές τις μέρες εκτός Ελλάδας (οι πληροφορίες της BlueArena αναφέρουν ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ), για επαγγελματικούς λόγους και θέματα επιχειρηματικών συμφωνιών, με την ενημέρωση να αναφέρει ότι αναμένεται επί ελληνικού εδάφους την Τρίτη 5/6.

Έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, λοιπόν, ο χρηματοδότης της «κυανόλευκης» ΚΑΕ προβλέπεται να έχει προσδώσει και επίσημο χαρακτήρα στην ανανέωση της συμφωνίας με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ενώ θα προκύψουν και συμφωνίες με τους παίκτες οι οποίοι – μετά από εισήγηση του προπονητή – θα παραμείνουν, για να ενισχύσουν το νέο ρόστερ.

Επίσης, προβλέπεται να ανακοινωθούν και οι πρώτες προσθήκες, μέσω της μεταγραφικής διαδικασίας, σε επίπεδο Ελλήνων παικτών, καθώς η μοναδική θέση ξένου θα καλυφθεί εν καιρώ και κατόπιν ώριμης σκέψης, καθώς πρόκειται για καταλυτική, για τις επιδιώξεις της ομάδας, επιλογή και θα αφορά σε περιφερειακό με ικανότητα στο σκοράρισμα.

Προπονήσεις συντήρησης στο Ιβανώφειο

Η επίσημη ενημέρωση του μπασκετικού «Γηραιού», επίσης, αναφέρει ότι αυτές τις μέρες στο Ιβανώφειο διεξάγονται προπονήσεις συντήρησης, υπό την επίβλεψη του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Σε αυτές μετέχουν – από πλευράς του υπάρχοντος ρόστερ – οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Μιχάλης Γιαννακίδης, Κώστας Κακαρούδης και Γιώργος Γεωργάκης, ενώ μαζί τους προπονούνται και παιδιά της Εφηβικής ομάδας.

Μάλιστα, στις «προπονήσεις μεταβατικής περιόδου» μετέχει και ο πρώην «κυανόλευκος» πλέι μέικερ, Απόστολος Αποστολίδης. Ο 26χρονος παίκτης την περίοδο, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Α2 και στον Αρκαδικό.