«Κυβερνητική» πληροφόρηση για επενδυτή στον Ηρακλή…

Η ιστοσελίδα του – ιδιοκτησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ραδιοφωνικού σταθμού, «Στο Κόκκινο 105,5», μετέφερε την πληροφορία ότι επενδυτικός όμιλος ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής, αναλαμβάνοντας και τα χρέη της…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Έχει πολύ ενδιαφέρον η πηγή από την οποία προέρχεται η συγκεκριμένη πληροφορία. Είναι αυτό που λέμε «έχει σημασία και τι λέει κανείς και ποιος είναι αυτός που το λέει…». Ένας μιντιακός φορέας, ο οποίος δεν ασχολείται – ουσιαστικά – με τα του Ηρακλή, λοιπόν, μας μεταφέρει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο επενδυτικός όμιλος ενδιαφέρεται να αναλάβει ως ιδιοκτησιακό καθεστώς της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, χωρίς να προβληματίζεται από τα χρέη, τα οποία αυτή «κληρονομεί».

Ο λόγος για την ιστοσελίδα «stokokkino.gr», η οποία αποτελεί τον διαδικτυακό τόπο του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5». Πρόκειται για μέσο, στο οποίο ιδιοκτήτης είναι το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το οποίο είναι φορέας και εκφραστής των απόψεων της κυβερνητικής παράταξης…

Ο επίσημος ποδοσφαιρικός Ηρακλής δεν επιβεβαιώνει την ισχύ της συγκεκριμένης πληροφόρησης, ωστόσο, λόγω της… «ιδιαίτερης» πηγής της, έχει ενδιαφέρον να μεταφέρουμε αυτολεξεί το συγκεκριμένο χωρίο της ανάρτησης:

«…Το ζήτημα, βέβαια, για το οποίο αγωνιά ο κόσμος του Ηρακλή δεν είναι άλλο από το ιδιοκτησιακό, κυρίως μετά τα όσα «έζησε» ο σύλλογος στα… χέρια του Παπαθανασάκη κι εκεί ακριβώς θα εστιαστεί η προσοχή των πάντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 105.5 στο Κόκκινο, για τις μετοχές του Ηρακλή έχει εκφράσει ενδιαφέρον επενδυτικός όμιλος που δηλώνει την πρόθεση να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο αναλαμβάνοντας, παράλληλα, τα χρέη της ομάδας και τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις».(…)   

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top